Allemaal aan boord voor het Winterwonderland in Rail Nation!

🚂 Allemaal aan boord voor het Winterwonderland in Rail Nation! 🚂

 

Beste Rail Nationspelers,

We zijn verheugd om aan te kunnen kondigen dat het langverwachte evenement van het jaar weer terug is, dat op volle stoom komt in december! Bereid je voor om de magie van het seizoen te ervaren wanneer Rail Nation’s geliefde winterevenement terugkeert!

🎄 Winterwonderlandfestival 🎄

Maak je klaar om aan boord te stappen van dit sneeuwavontuur als geen ander! Beginnend in december, waan je je in de hartverwarmende kerstgedachte met speciale opdrachten, een wintermarktgebouw bij jouw treinstation, fascinerende grondstoffen, een unieke valuta, en een spannende uitdaging die jouw strategische vaardigheden op proef stelt.

🚆 Special opdrachten 🚆

Voltooi speciale dagelijkse opdrachten en evenementopdrachten die jou wintermunten opleveren en een opdrachtbonus, afhankelijk van het niveau van jouw wintermarktgebouw.

🏭 Wintermarktgebouw 🏭

Jouw treinstation zal getransformeerd worden in een winterwonderland met de toevoeging van een wintermarktgebouw. Dit feestelijke middelpunt voegt niet alleen een magisch vleugje toe aan jouw station, maar biedt jou ook wintermunten en een bonus op wintermunten die je met opdrachten hebt verdiend, afhankelijk van het niveau. Verzamel glinsterende diamanten om het niveau jouw wintermarkt te verhogen!

🌟 Nieuwe grondstoffen en valuta 🌟

Ontdek nieuwe grondstoffen die van vitaal belang zijn voor jouw winteravontuur. Verzamel ze op strategische wijze en verhandel ze wijselijk om jouw winst te maximaliseren.

🏆 Gloednieuwe uitdaging 🏆

Met de nieuwe grondstoffen en valuta, wacht een opwindende uitdaging op jou. Gebruik jouw vindingrijkheid en strategisch vernuft om het onderste uit de kan te halen van wat het winterevenement te bieden heeft.

Als het winterevenement nieuw voor je is of als je simpelweg wilt lezen hoe het werkt, schaats dan snel door naar onze gids!

Uiteraard, zijn we onze adventkalender niet vergeten!

Log dagelijks in bij het spel om een nieuw vakje van de adventkalender te openen en geweldige prijzen te winnen! Wat denken jullie dat er verborgen zou kunnen zitten in het laatste vakje?

 

Waar en wanneer?

Het winterevenement zal beginnen  met de verschijning van de wintermarkt op

vrijdag, 8e december, met de start van het evenement op maandag, 11e december om 14:00 uur UTC+1.

Het winterevenement zal  eindigen  op  

dinsdag 19e december om 14:00 uur UTC+1, en de wintermarkt zal verwijderd worden op vrijdag, 22e december.

 

De adventkalender zal precies op tijd starten  op 1e december en 24 dagen duren.

Helaas kan het winterevenement niet in alle spelwerelden plaatsvinden. We hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk spelwerelden op te nemen, maar een paar konden gewoon de lijst niet halen. Houd er dus rekening mee dat het winterevenement niet zal plaatsvinden in de volgende spelwerelden: DE7, GR1, IT1, CZ3 en alle spelwerelden van Destination Africa.

De adventkalender zal niet beschikbaar zijn in de spelwerelden van Destination Africa.

 

Bereid je voor op het plezier van de feestdagen, wanneer Rail Nation’s winterevenement een sneeuwstorm van functies en de kerstgedachte naar jullie schermen meebrengt. Het is de meest magische tijd van het jaar, en we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen!

Zet het in jouw agenda, verspreid het nieuws, en bereid je voor op een spoorwegavontuur zonder weerga. De winter komt eraan en daarmee, de magie van Rail Nation!

Blijf ons volgen voor nog meer leuke winterevenementen op Discord in december!

Allemaal aan boord van de feesttrein! 🚄❄️🎅

Tot in Rail Nation’s Winterwonderland!

 

Onze warmste wensen,

Jouw Rail Nation-team