Destination Africa: Ga op het Avontuur van je Leven!

🚂🌍 Destination Africa:

Ga op het Avontuur van je Leven! 🚂🌍

 

Ben je klaar voor de reis van je leven?

Bereid je voor op het ontdekken van een adembenemende, gedetailleerde en indrukwekkende nieuwe kaart. Aanschouw de nieuw dierentreinspotters en bewijs jezelf in ons gloednieuwe spelscenario: Destination Africa!

We hebben dit meeslepende avontuur volgepakt met een reeks geweldige functies die jouw spelervaring echt onvergetelijk maken.

 

🌟 Functies die op je wachten: 🌟

🚄 Speciale spoorlijnen om noord en zuid te verbinden, oost en west 🚄

Bereid je voor op jouw reis door het uitgestrekte en diverse continent Afrika! Twee speciale spoorlijnen wachten op jou om ontgrendeld te worden, die zowel noord en zuid, als oost en west met elkaar verbinden. Ontketen jouw strategische genialiteit, terwijl je tussen deze routes navigeert en de spoorlijnen domineert! Wat dacht je van een verbinding tussen Kaapstad en Caïro of tussen El Aaiún en Mogadishu?

🌍 Authentieke kaart van Afrika met 25 steden 🌍

Ontdek een schitterend ontworpen, authentieke kaart van Afrika, met 25 betoverende steden. Elke stad heeft zijn eigen unieke charme, dus plan jouw routes slim om je te verzekeren van jouw succes op deze epische reis.

🏆 18 nieuwe Afrikaanse goederen (48 goederen in totaal) 🏆

Breid jouw vracht uit met 18 nieuwe Afrikaanse goederen. Ontdek en transporteer deze waardevolle grondstoffen om jouw spoorlijn van echte wereldklasse te maken.

👷‍♂️9 nieuwe werknemerskarakters 👷‍♂️

Rekruteer 9 nieuwe vaardige werknemers om je te begeleiden op jouw zoektocht.  Met hun hulp, zal je in staat zijn om jouw efficiënte en winsten te maximaliseren.

🚂2 nieuwe bonustreinen (Blauwe Ster, Le Train)) 🚂

Ontdek twee fantastische bonustreinen, de Blauwe Ster en Le Train, verkrijgbaar in aantrekkelijke winkelbundels. Deze krachtige locomotieven helpen jou om over de sporen te heersen als nooit tevoren.

🦁 Alle nieuwe treinspotters zijn dieren 🦓

Ontdek een nieuwe twist met al jouw treinspotters als dieren. Het is een wild avontuur om deze allemaal te verzamelen en geeft een plezierig en fascinerend element aan jouw reis.

🏅 9 nieuwe carrièreprestaties 🏅

Daag jezelf uit om 9 nieuwe carrièreprestaties te voltooien. Bewijs jouw vaardigheden, ontgrendel beloningen en stijg naar de top van de spoorlijnwereld.

Klik om de prestaties te bekijken
Prestige Carrièrepunten Naam Beschrijving
>25.000 25 Destination Africa – individueel klassement Behaal 25.000 prestige
>50.000 25 Destination Africa – individueel klassement Behaal 50.000 prestige
>100.000 50 Destination Africa – individueel klassement Behaal 100.000 prestige
>200.000 100 Destination Africa – individueel klassement Behaal 200.000 prestige
>300.000 100 Destination Africa – individueel klassement Behaal 300.000 prestige
>400.000 100 Destination Africa – individueel klassement Behaal 400.000 prestige
>500.000 100 Destination Africa – individueel klassement Behaal 500.000 prestige
>750.000 250 Destination Africa – individueel klassement Behaal 750.000 prestige
>1000.000 250 Destination Africa – individueel klassement Behaal 1.000.000 prestige

 

👗 2 nieuwe sets avatarkleding 👗

Kleed jouw karakter in stijl met twee nieuwe sets avatarkleding, die elk de geest en cultuur van Afrika weerspiegelen.

🏖️ Unieke verdeling van steden 🏖️

In Destination Africa zijn alle steden aan de kust gevestigd en kunnen met specialen sporen over de gehele kaart verbonden worden. Gebruik dit in jouw voordeel als je strategische routes aanlegt, waarmee je de meest lucratieve steden verbindt en jouw winsten maximaliseert.

🎮 Nieuwe 24-uurs pre-registratiemodus 🎮

Doe mee via de nieuwe pre-registratie-optie en krijg een voorsprong in het avontuur. Richt jouw eigen associatie op, nodig vrienden uit om mee te doen, selecteer jouw thuisstad en chat met medespelers voordat de ronde begint. Smeed allianties, ontwikkel strategieën en verzeker je ervan dat je klaar bent voor alle uitdagingen die op je af komen.

👫 Alle associaties beginnen met 25 spelers 👫

In Destination Africa begint elke associatie met 25 spelersplaatsen. Werk samen, deel kennis en verover de spoorlijnen als een verenigde kracht.

Ben je klaar voor het ontdekken van de wonderen van Afrika, nieuwe spoorlijnen te beheersen en jouw ultieme spoorwegimperium te bouwen? Destination Africa is hier om jou mee te nemen op een onvergetelijke reis. Zet het in jouw agenda, stel de wekker in en wees er zeker van dat je je 24 uur voor de start van de spelwereld pre-registreert.

Bereid je voor om op de reis van je leven te gaan!

Maak je gereed om jouw innerlijke spoormagnaat te ontketenen en jouw spoor na te laten op dit geweldige continent. De spoorlijnen van Afrika roepen – wat is jouw antwoord?

 

Destination Africa – waar het avontuur begint!