Wij hebben jouw mening nodig over het gesplitste laboratorium!

Beste spelers,

Je hebt je misschien afgevraagd wat er met je ideeën voor nieuwe functies is gebeurd die we een tijdje terug hebben verzameld. Jullie favoriete functie was destijds het gesplitste laboratorium. Een kleine herinnering: het idee was om te kunnen kiezen of het onderzoek zou versnellen en de frequentie van de productie van onderzoekspunten te verhogen, of om de maximale opslaglimiet voor onderzoekspunten te verhogen. Beide opties hebben, afhankelijk van de speelstijl, hun voor- en nadelen, en de optie om te kiezen, stelt je in staat jouw treinstation aan te passen aan jouw persoonlijke speelstijl.

Sinds dit idee opkwam, hebben we gewerkt aan manieren om dit te realiseren en hebben we nu twee opties voorbereid waarover we graag jullie mening willen horen.

Het gaat hier om de interface van het nieuwe gesplitste laboratorium en het zal ook de manier waarop het gebouw functioneert enigszins veranderen.

Optie A: De oplossing met twee knoppen

Hier zou het een optie zijn om twee visuele gebouwen in het spel te hebben, maar slechts één groot klikbaar gebied dat je naar het laboratorium leidt en je kunt beslissen wat je daar wilt upgraden. Het zou er zo uit kunnen zien:

Het tweede gebouw dat je hier ziet, is voorlopig slechts een tijdelijke aanduiding.

Optie B: De oplossing met twee gebouwen

Als alternatief kunnen beide gebouwen hun eigen klikbare gebieden hebben, die elk leiden naar een apart menu. Dit zou de werking van de functie enigszins veranderen omdat twee afzonderlijke gebouwen ook zou betekenen dat ze beide gelijktijdig kunnen worden geüpgraded als een speler dat wil doen. In het spel kan dit er als volgt uitzien:

Laat ons HIER IN HET FORUM weten welke optie jij verkiest … en ook waarom! We zijn blij om deze functie samen met jullie te ontwikkelen en kijken uit naar het eindresultaat. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van de voortdurende ontwikkeling van deze functie en we hopen dat we binnenkort deze functie uit eerste hand op onze treinstations kunnen ervaren!

 

Op volle kracht vooruit!
Jullie Rail Nation Team