Tijd voor pioniers – Overzicht van alle nieuwe statistieken voor alle treinen

De nieuwe update brengt grote veranderingen naar Rail Nation.

Naast de zes nieuwe passagierstreinen en de vernieuwde onderzoeksboom zullen de eigenschappen van de jou reeds bekende treinen ook veranderen. De nieuwe treinstatistieken worden gekenmerkt door een verbeterde balancering. De nieuwe categorieën betekenen dat elke trein een specifieke meerwaarde biedt in bepaalde spelsituaties.

Het zal voor alle spelers een uitdaging zijn te wennen aan deze nieuwe eigenschappen. De tijden dat het onderzoekspad naar de Valk en Lynx altijd hetzelfde was, is voorbij. Er moeten nieuwe paden naar succes gevonden worden.

Om ervoor te zorgen dat je Rail Nation onder de knie krijgt, hebben wij een overzicht van de veranderde kenmerken voor je.

 

Hoe je de tabellen moet lezen:

De cijfers tonen altijd de minimumwaarde zonder verbeteringen en de hoogste waarde, inclusief alle verbeteringen die een trein tot nu toe kon bereiken (oud) en de equivalente toekomstige waarden (nieuw). Bovendien wordt de nieuwe treincategorie (sprinter, korte afstand enz.) onder de naam getoond.

De linker afbeelding toont de minimumwaarde zonder verbeteringen, de rechter afbeelding het maximum na het installeren van alle verbeteringen.

 

De update wordt snel uitgerold. Natuurlijk zullen de treineigenschappen niet tijdens een lopende ronde gewijzigd worden. De veranderen betreffen enkel nieuwe servers. We laten je snel weten wanneer de eerste server met de nieuwe statistieken wordt gestart.

 

Wij hopen dat je de tabellen handig vindt!