Blog
17/09/18

Tijd voor pioniers – Overzicht van alle nieuwe statistieken voor alle treinen

De nieuwe update brengt grote veranderingen naar Rail Nation.

Naast de zes nieuwe passagierstreinen en de vernieuwde onderzoeksboom zullen de eigenschappen van de jou reeds bekende treinen ook veranderen. De nieuwe treinstatistieken worden gekenmerkt door een verbeterde balancering. De nieuwe categorieën betekenen dat elke trein een specifieke meerwaarde biedt in bepaalde spelsituaties.

Het zal voor alle spelers een uitdaging zijn te wennen aan deze nieuwe eigenschappen. De tijden dat het onderzoekspad naar de Valk en Lynx altijd hetzelfde was, is voorbij. Er moeten nieuwe paden naar succes gevonden worden.

Om ervoor te zorgen dat je Rail Nation onder de knie krijgt, hebben wij een overzicht van de veranderde kenmerken voor je.

 

Hoe je de tabellen moet lezen:

De cijfers tonen altijd de minimumwaarde zonder verbeteringen en de hoogste waarde, inclusief alle verbeteringen die een trein tot nu toe kon bereiken (oud) en de equivalente toekomstige waarden (nieuw). Bovendien wordt de nieuwe treincategorie (sprinter, korte afstand enz.) onder de naam getoond.

De linker afbeelding toont de minimumwaarde zonder verbeteringen, de rechter afbeelding het maximum na het installeren van alle verbeteringen.

 

De update wordt snel uitgerold. Natuurlijk zullen de treineigenschappen niet tijdens een lopende ronde gewijzigd worden. De veranderen betreffen enkel nieuwe servers. We laten je snel weten wanneer de eerste server met de nieuwe statistieken wordt gestart.

 

Wij hopen dat je de tabellen handig vindt!

5 reacties

 • Stiffie schreef:

  Ik ben het met grote boze wolf eens. Het spel gaat met rasse schreden achteruit op de manier zoals Travian bezig is.Belachelijk om zomaar de meeste treinen te devalueren en daarbij vaak nog duurder te maken voor iets wat slechter is geworden.

  Na de vele bugs, storingen en nu dit weer zullen steeds meer mensen afhaken en hun heil ergens anders gaan zoeken. Voor velen waren de ingebrachte passagiers al een doorn in het oog, de verplaatsing van de fabrieken enz. Daarbij komende dat je steeds minder bruikbaars krijgt voor je loten die je koopt. Ik vraag me af welke politiek hier achter zit om dit eens zo mooie spel volledig naar de knoppen te helpen.

  Het wordt tijd dat de moderators eens gehoord gaan worden en alle klachten die zij dagelijks te lezen krijgen in de chat eens serieus genomen worden daar in de Heimat en ze daar eens van die berg afkomen.

 • Gestopt schreef:

  Inderdaad, Alleen omdat er zo nodige overal 2e passagierstrein bij moest hebben ze de rest maar slechter gemaakt. Waarom niet alleen de 2e passagierstrein erbij en de rest het zelfde te laten?, Al zie ik het nut van 2e pax trein ook niet, want iedereen gaat voor de beste dus blijven de andere on verkocht.

  Maar ik denk zoals hier boven al geschreven is dat er steeds meer mensen afhaken. En dat gebeurde al elke ronde. Maar Travian Games boeit het vrij weinig, Want waarom maar 400 spelers per server hebben. Inplaats is in de spelers te verdiepen en net al 2 jaar geleden naar de 1000 actieve spelers gaan. Maar travian games gaat liever sprongen achteruit, Dan vooruit.

 • henk schreef:

  mooie tabellen maar on leesbaar geweldig

 • boompie05 schreef:

  slaat nergens op om deze upgrades te doen. dit vergroot de kans dat spelers gaan stoppen o.a. door de aanpassingen in tijdperk 1. 1. valk heeft totaal geen accelatie 2. mol heeft geen snelheid meer 3. het spel word er niet beter op. optie : deze upgrades niet gebruiken. idee? : spelers laten stemmen.

 • grote boze wolf schreef:

  des te meer redenen om na deze ronde te stoppen.
  de meeste treinen gaan achteruit in plaats van voor uit.
  dus dit is een reden te meer om veel minder tot geen railnation meer te gaan spelen

  de grootste fout die er gemaakt word treinen minder snel en minder mee te laten nemen.
  hierdoor gaan veel mensen afhaken
  opzeker
  net als de beslissing om passagiers te gaan vervoeren
  even als diverse servers die leuk liepen te sluiten
  het spel gaat met rasse schreden achteruit in plaats van vooruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *