Zomer Evenement: Trip Across The Nations

Eindelijk is het zomer.

De ooit slapende groenachtige bomen wuiven nu in de verte terwijl een koel briesje door je huis waait en verfrissen jou in de vroege ochtend. Je kijkt opgewonden uit je raam. Weer een mooie dag vol mogelijkheden en keuzes.

Of je er nou op uit trekt of thuis blijft, het maakt niet uit, zolang je maar de gebruikelijke veiligheidsprocedures volgt. Dan, met een laatste diepe inademing vol frisse lucht, ga je jouw trein-themakalender en omcirkel je een andere datum met rode pen.

Jouw spannende reis staat op het punt te beginnen.

 

Beste spelers,

We zijn verheugd Rail Nation – Reis door de landen aan te kondigen; het nieuwe spannende evenement vol in-game beloningen die je verdient door samen te werken als een community. Dus, waar ga je heen?

 

Zo werkt het

Vanaf 23 juli 14:00 uur tot 13 augustus 14:00 uur zie je een mijlpaalkaart met verschillende iconische toeristische bestemmingen. Elk oriëntatiepunt vertegenwoordigt een regio van een community en wordt vrijgegeven zodra elke community de vereiste opdrachten heeft voltooid binnen de gestelde termijn. Dit zal één keer per week gebeuren, gedurende 3 weken. Om de opdrachten te vinden, ga naar je regionale Discord of forum.

Om de opdrachten te voltooien en de beloningen te krijgen, zul je moeten samenwerken met jouw regio om vooruitgang te boeken en de verschillende mijlpalen te halen. Zodra een regio zijn opdrachten heeft voltooid, wordt de mijlpaalkaart bijgewerkt. Als alle regionale community’s hun opdrachten voltooien voor de deadline, worden de beloningen voor iedereen vrijgespeeld! Nadere bijzonderheden over de tijdschema’s, de termijnen voor de voltooiing van de opdrachten en de beloningen staan hieronder.

Tijdens dit evenement zal een uitmuntende erkenning worden gegeven aan één speler die het meest heeft bijgedragen en die de Community Conductor voor juli zal worden. Aangezien dit een community-event is, kunnen spelers concurreren en meerdere regio’s steunen als ze dat willen!

 

Beloning

 Dit is wat jullie als community drie weken lang elke week kunnen verdienen als alle regionale opdrachten worden voltooid!

Week 1: Bonuscode geeft – Deadline – 30 july

 • 24 uur Plus Account
 • 3 spoorvouchers
 • 3 krasloten

Week 2: Bonuscode geeft – Deadline – 6 augustus

 • 48 uur Plus Account
 • 3 treinvouchers
 • 3 krasloten
 • 1 bonustrein verbetering

Week 3: Bonuscode geeft – Deadline – 13 augustus

 • 72 uur Plus Account
 • 5 krasloten
 • 3 treinvouchers
 • 3 wagonvouchers
 • 1 bonustrein verbetering

 

Stuur ons jullie postkaarten!

In 2017 vroegen we jullie ons ansichtkaarten van over de hele wereld te sturen en we ontvingen er ongelooflijk veel, waardoor een van onze favoriete video’s werd gemaakt (Rail Nation – Postcards). Dus, nu het reizen in bepaalde delen van de wereld weer kan, doen we dit graag weer, maar met een kleine aanpassing. Zoals altijd moet je voorzichtig zijn als je in deze periode reist.

Kun je niet op reis of wil je gewoon een staycation? Geen probleem! Je kunt ons een ansichtkaart sturen van waar je woont of zelf een digitale ansichtkaart ontwerpen met behulp van het bijgeleverde sjabloon! Als je er voor kiest een eigen ansichtkaart te ontwerpen, moet je deze rnpostcards@railnation.de vóór de datum van de stream in augustus (nog aan te kondigen) toesturen per e-mail.

Tijdens de livestream in augustus zal Bruno, onze Game Designer, zijn top 5 ansichtkaarten kiezen! Zijn nummer 1 keuze wordt de Community Conductor voor augustus! Van ansichtkaarten die tijdens de stream niet zijn gekozen, wordt weer een mooie videopresentatie gemaakt. Spelers die hun ansichtkaarten per post willen versturen, kunnen dat doen naar het onderstaande adres.

 

Bruno – Game Designer
Bright Future GmbH
Gustav-Heinemann-Ufer 56
50968 Keulen
Duitsland

Wij wensen je veel plezier met het event. We kijken uit naar jullie ansichtkaarten, en nog belangrijker, naar waar jullie reizen jullie brengen in deze tijd.

 

Een veilige reis verder!

Jullie Rail Nation Team