Welkom bij Platform X: Titans of Economy!

Platform X, een plaats waar je zeker kon zijn van een frisse, verkwikkende reis, telkens wanneer je het bruisende station bezocht en verder reisde dan het portaal. Je zag gretige treinliefhebbers instappen, uitkijkend naar nieuwe ervaringen, nieuwe uitdagingen en het creëren van vele onvergetelijke herinneringen. Allemaal waren ze opgewonden en benieuwd wat hun nieuwe omgeving inhield en welke mogelijkheden hen deze keer te wachten zouden staan. De anticipatie van het onbekende veroorzaakte altijd een golf van activiteit die je op het hele platform kon voelen.

 

“We hebben het gehaald met nog genoeg tijd over,” zei Sophie, terwijl ze achterom keek naar James, gebarend naar de trein die klaar stond om te vertrekken.

“Het lijkt erop dat onze strategische reisplannen hun vruchten hebben afgeworpen,” zei James opgewonden, terwijl hij zijn baard streelde terwijl hij verder ging. “Ik ben heel benieuwd wat er deze keer achter het platform ligt.”

Sophie glimlachte naar James en antwoordde: “Ik hoor dat het een unieke plek is, vol economische mogelijkheden. Er staat wel Titans of Economy op ons ticket, dus we moeten wel in de stemming zijn!”

Beiden vonden ze redelijk gemakkelijk hun zitplaats en wachtten ongeduldig tot de trein van het perron wegrolde en het portaal binnenreed. “Het lijkt erop dat we eindelijk klaar zijn om te vertrekken!” Zei James terwijl hij uit het raam van de wagon keek. Gedempte oproepen van de treindienstleider bevestigden dat de machinist vrij spoor had, alle passagiersdeuren gesloten waren en de trein klaar was om door het portaal te vertrekken.

Er heerste een serene stilte in de wagon – allen wachtten in afwachting totdat de ronkende motor te horen was en op dat moment vulden opgewonden gesprekken de lucht. Toen de trein het portaal binnenreed, voelden Sophie en James zich opgewonden, nieuwsgierig naar wat er voorbij perron X lag. Eén lichtflits later en ze waren op hun nieuwe bestemming aangekomen.

 

Een nieuwe uitdaging was begonnen. 

 

“Welkom op perron X: Titans of Economy” riep de machinist met een aangename stem over de intercom. “Hier gaat alles anders. Gebouwuitbreidingen kosten nu goud, treinen zullen sneller rijden en je zult meteen kunnen samenwerken met je associatie want die beginnen direct met 25 plekken.”

Sophie en James grijnsden naar elkaar en namen de adembenemende uitzichten in zich op terwijl de machinist verder reed. “Jullie hebben allemaal de kans om de volgende Adam Smith of Cornelius Vanderbilt te worden. Dat gezegd hebbende, zorg er voor dat je al jouw spullen meeneemt als je de trein verlaat. Wij wensen je een prettige verdere reis en veel succes met deze nieuwe uitdaging.”

 

Welkom bij Platform X: Titans of Economy.

 

Ongelooflijke, maar uitdagende nieuwe functies!

Kijk eens welke functies beschikbaar zijn in de volgende Platform X: Titans of Economy:

 

 1. Spelers kunnen nu vanaf het begin van een speelwereld samenwerken, want associaties beginnen nu met 25 plekken. Er is nu een nieuwe 4e werknemersplek (waarvoor je een hoofdkwartier op niveau 4 nodig hebt) en, slechts 4 niveaus van het hoofdkwartier zijn nodig om werknemers vrij te spelen. Plus, de prestige- en investeringsniveaus zijn aangepast om het levellen te ondersteunen.
 2. Treinen zijn nu sneller omdat de lengte van de tegels is verkort. Dit betekent dat het nu de moeite waard kan zijn grotere afstanden af te leggen om de lange wachttijden dichter bij huis te vermijden. De trekkracht van alle treinen, met uitzondering van de Pollux en de carrièretrein, is verlaagd om de hogere snelheid tegen te gaan, zodat beide treinen nog nuttiger zijn.
 1. Het uitbreiden van het winkelcentrum kost nu Goud, maar je verdient er nu ook Goud mee.
 2. De bonus van sommige werknemers is verhoogd; de volledige lijst van werknemers vind je hier.
 3. De veiling van werknemers zal frequenter plaatsvinden, om de 60 minuten in plaats van 120 minuten.
 4. De thuissteden geven je nu 50.000 prestige voor het winnen van het eindspel (voorheen was dit 10.000). Dit is inclusief 45.000 prestige voor de overwinning en 5.000 prestige voor de stadsverbinding.
 5. We hebben de licentiebonus verhoogd (van 10% naar 20%) en de maximale werkbelasting voor industrieën (van 300% naar 500%). Hierdoor worden vergunningen nuttiger, worden de wachttijden in extreme situaties zoals het eindspel langer en krijgen de industrieën de kans om veel sneller te groeien.
 6. Het aantal vergunningen dat tegelijkertijd in de veiling beschikbaar is, is verdubbeld zodat meer spelers vergunningen kunnen hebben en de verbeterde bonussen kunnen ervaren.
 7. De banklimiet is verhoogd voor de lage levels waardoor het voor nieuwe spelers makkelijker wordt dingen te doen.
 8. We hebben de voorraadlimieten verlaagd van 33% naar 0% nadat een stad gegroeid is. Dit is gedaan zodat spelers meer geld verdienen na het levelen en het zorgt voor meer uitdaging om een stad te levelen.
 9. De prestige die je krijgt voor deelname aan competities is met 50% verhoogd, waardoor competities veel belangrijker zijn voor je algemene rangschikking.

 

We kunnen niet wachten je door het portaal en in een wereld vol nieuw te ontdekken en spannende uitdagingen uit te nodigen.

Je kunt toegang krijgen tot de nieuwste functies in Platform X speelwerelden vanaf 16 juni 2021 om 14:00 uur. Hieronder vind je de details over wanneer jouw regionale speelwerelden zullen beginnen:

 

 

Titans of Economy: Community Kruiswoordpuzzel

Als onderdeel van het Platform X: Titans of Economy-evenement houden we ook een community-wedstrijd.
Voltooi de kruiswoordpuzzel op ons forum of Discord en test je kennis van alle aankomende functies van Platform X: Titans of Economy.

Details:

Start: 17 juni 2021 14:00 uur
Eind: 17 juli 2021 14:00 uur

Prijzen:

1ste – 250 Goud + 15 loterij loten – De eerste die de ingevulde kruiswoordpuzzel correct indient

2e – 150 Goud + 10 Loterij loten – Willekeurig gekozen

3e – 50 Goud + 5 Loterij loten – Willekeurig gekozen

 

Stuur je ingevulde kruiswoordpuzzels voor de sluitingsdatum in via het forum [hyperlink]of Discord[hyperlink].

 

We hopen dat jij net zo enthousiast bent over Platform X: Titans of Economy als wij en we kunnen niet wachten jouw feedback te horen over de nieuwe functies.

Wil jij de reis naar de andere kant van het portaal maken en de volgende Titan of Economy worden?

Ik zie je daar!