Platform X: Titans of Economy – Ronde 2

Beste spelers,

We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat de tweede ronde van Platform X: Titans of Economy doorgaat. De speelwerelden zullen tussen 18 en 20 augustus starten.

Belangrijke veranderingen

Na een grondige evaluatie hebben we met enige aarzeling besloten de functie “Goud voor het winkelcentrum” te schrappen. Het is gebleken dat deze functie opnieuw uitgebalanceerd moet worden en niet goed werkt in combinatie met de andere functies. Dit betekent dat het winkelcentrum in ronde 2 terug zal vallen op het standaard “Uitbreiden tegen valuta”-mechanisme. Het kan dus niet langer uitgebreid worden met Goud en zal geen bonusgoud meer opleveren.

Het Goud dat in ronde 1 in het winkelcentrum is verdiend, blijft behouden en spelers zijn vrij om het volgens het normale Goud-overdrachtsproces te verplaatsen.

Daar komt bij dat, aangezien er in tweede ronden vaak minder spelers aanwezig zijn, de spelers de Platform X-omgeving niet kunnen ervaren zoals deze bedoeld is. Dus om het spel leuker te maken, zullen we het aantal servers in ronde 2 terugbrengen van zes naar drie. Als gevolg daarvan zullen het serverstartpakket en de pre-registratie niet beschikbaar zijn tijdens het eindspel op Platform X-servers.
De overgebleven servers zijn de volgende:

COMM-401 “Rosen” – Internationaal
DE-401 “Schrödinger” – Duits
RU-401 “Хокинг” – Russisch

Als je ronde 1 gespeeld hebt op een server die in ronde 2 niet opnieuw wordt opgestart, raden we je aan naar “Schrödinger” te gaan (Duitse spelers) of naar de internationale server “Rosen”.

 

Functies

De onderstaande functies zijn beschikbaar in de volgende Platform X: Titans of Economy – Ronde 2:

  1. Spelers kunnen nu vanaf het begin van een speelwereld samenwerken, want associaties beginnen nu met 25 plekken. Er is nu een nieuwe vierde werknemersplek (waarvoor je een hoofdkwartier op niveau 4 nodig hebt) en dit is het enige wat je nodig hebt om werknemers vrij te spelen. Bovendien zijn de prestige- en investeringsniveaus aangepast om het in level omhooggaan te ondersteunen.
  2. Treinen zijn nu sneller omdat de tegellengte is verkort. Dit betekent dat het de moeite waard kan zijn grotere afstanden af te leggen om de lange wachttijden dichter bij huis te vermijden. De trekkracht is voor alle treinen, met uitzondering van de Pollux en de carrièretrein, verlaagd om de hogere snelheid tegen te gaan. Dit betekent dat beide treinen nog nuttiger zijn.
  3. De bonus voor sommige werknemers is verhoogd. Hier vind je de volledige lijst werknemers.
  4. De veiling van werknemers zal frequenter plaatsvinden: om de 60 minuten in plaats van om de 120 minuten.
  5. De thuissteden belonen de spelers nu met 50.000 prestige voor het winnen van het eindspel (voorheen was dit 10.000). Dit is inclusief 45000 prestige voor de overwinning en 5000 prestige voor de stadsverbinding.
  6. We hebben de vergunningenbonus verhoogd (van 10% naar 20%) evenals de maximale werkbelasting voor industrieën (van 300% naar 500%). Dit maakt vergunningen nuttiger, verlengt de wachttijden in extreme situaties zoals het eindspel en geeft industrieën de kans om veel sneller te groeien.
  7. Het aantal vergunningen dat tegelijkertijd in de veiling beschikbaar is, is verdubbeld zodat meer spelers vergunningen kunnen hebben en de verbeterde bonussen kunnen ervaren.
  8. De banklimiet is verhoogd voor de lage levels waardoor het voor nieuwe spelers makkelijker wordt dingen te doen.
  9. We hebben de voorraadlimieten van 33% naar 0% verlaagd nadat een stad gegroeid is. Dit is gedaan zodat spelers meer geld verdienen na het in level omhoog gaan en het zorgt voor meer uitdaging om een stad in level te laten stijgen.
  10. Het prestige dat je krijgt voor deelname aan competities is met 50% verhoogd, waardoor competities veel belangrijker zijn voor je algemene positie.

 

Goud verplaatsen

Zoals hierboven vermeld, mag je al het goud dat je in ronde 1 van Platform X: Titans of Economy hebt verdiend, houden en overdragen volgens het Goud-overdrachtsproces.

Servers die niet doorgaan naar ronde 2, worden gezien als een “eenmalig evenement”. Dit betekent dat het Goud van ronde 1 zal worden geüpload en verplaatst kan worden naar elke andere server in dezelfde regio. Spelers van DE-402 kunnen bijvoorbeeld het Goud verplaatsen naar DE-401. In het geval van COM-servers kun je je Goud verplaatsen naar de internationale COMM-401-server.

Je hoeft je Goud niet te verplaatsen naar een andere evenementenserver en kunt het in plaats daarvan naar een willekeurige speelwereld verplaatsen, de keuze is aan jou.

Vergeet niet dat het een paar dagen duurt voordat het Goud verplaatst kan worden, dus zorg ervoor dat je je Goud-transfer op voorhand plant.

Je vindt hier meer gedetailleerde informatie over de hele procedure.

 

Serverstarts

De servers van ronde 2 beginnen als volgt:

18 augustus: COMM-401 “Rosen” – Internationaal
19 augustus: DE-401 “Schrödinger” – Duits
20 augustus: RU-401 “Хокинг” – Russisch

 

We kunnen niet wachten om te zien wat de volgende ronde van Platform X: Titans of Economy in petto heeft!

We zien je aan de andere kant van de poort,

Jouw Rail Nation-team