Rail Nation – Origin Journey x2

Beste speler,

Feestdagen. We weten hoe stressvol ze kunnen zijn. Voordat je vakantie begint, moet je al eindeloos veel plannen, uitzoeken en tijd investeren, en dan hebben we het nog niet eens over mogelijke annuleringen op het laatste moment!

Stel je voor dat wij dat allemaal al voor jou zouden regelen. Alle spanning en onzekerheid – weg. Wat als we de perfecte, stressvrije, ontspannen treinreis voor je hebben, gewoon vanuit je luie stoel? Geen stress, geen annuleringen, het is veilig en we garanderen zelfs dat het doorgaat.

Dat is precies wat wij jou bieden.  Waar wacht je nog op? Pak je meest comfortabele kleren; je ontspannende Origin Journey gaat beginnen.

Wat is Origin Journey?

Voor degenen die Origin Journey misschien voor het eerst meemaken, geven we een overzicht van enkele van de exclusieve functies en bezienswaardigheden die je tijdens je reis zult tegenkomen.

Het hele scenario is opgebouwd rond de locatie van Rail Nation’s ontstaan, de Duitstalige ‘DACH’-regio.

Op de klassieke kaart word je getrakteerd op prachtige uitzichten op 50 grenspalen en 50 steden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Je zult ook iets van de plaatselijke cultuur ervaren met 11 nieuwe goederen (ter vervanging van sommige klassieke goederen) en nieuwe productketens. Terwijl je van de cultuur geniet, ontmoet je via nieuwe werknemers de plaatselijke bewoners die verband houden met de nieuwe goederen.

De komende versie van Origin Journey heeft als extra voordeel dat het 2x speed is, wat betekent dat je de fantastische bezienswaardigheden van de DACH-regio sneller kunt beleven en verkennen, maar het betekent ook dat je sneller moet werken in een korter tijdsbestek. 1 week per tijdperk + eindspel om precies te zijn. Om het meeste uit je rondreis door de Origin Journey speelwereld te halen, heb je ook toegang tot een heel handig hulpmiddel. De dagelijkse powerbonus geeft toegang tot unieke 24-uurs bonussen om je ervaring voor een korte tijd een boost te geven. Vind je de bonus die je hebt gekregen niet leuk? Geen zorgen, je kunt het gewoon opnieuw proberen voor een kleine hoeveelheid Goud. Maar let op, hoe vaker je opnieuw gooit, des te meer goud het kost.

Er zal maar één ronde Origin Journey x2 zijn, dus zorg dat je je kans niet mist om een plaatsje te bemachtigen en de reis kunt beleven.

 

 

 

 

Serverstarts

Zorg ervoor dat je klaar bent om aan je reis door de Origin Journey speelwerelden te beginnen door de vertrekborden hieronder voor de door jou gekozen regio te controleren:

Mis je vertrektijd niet, markeer de datum in je agenda en plan nu je ontspannende reis!

Wil je het meeste uit je reis halen? Waarom neem je geen rondleiding?

Maak samen met onze fantastische conducteur, Lucy, van de 6e tot de 16e een virtuele sightseeing-tour die je wordt aangeboden via ons Twitter-account. Tijdens de rondleiding geeft Lucy op 10 locaties hints en laat ze souvenirs achter uit de speelwerelden van Origin Journey die je kunt vinden en waarvan je een screenshot kunt maken.

Elke dag bezoekt ze een nieuwe locatie en laat ze een nieuw souvenir achter dat je kunt verzamelen (via een screenshot) en inzenden als onderdeel van de Gleam-weggeefactie. Elke keer dat je de locatie noemt en een screenshot maakt, doe je mee aan de weggeefactie. Dus hoe vaker je meedoet, des te meer kans je hebt om te winnen!

Heb je geen toegang tot Twitter? Geen probleem, je kunt nog steeds genieten van de tour door lid te worden van onze Discord-server en te kijken naar het #social-media-kanaal

Alle inzendingen die vóór 16 oktober om 14.00 uur worden ingediend, doen mee aan de prijstrekking en maken kans op een van de volgende prijzen:

Prijzen

1ste – Rail Nation eend, mok, speldenset en T-shirt + ingame goodies: 500 Goud, 10 loterijloten, 10 treinvouchers, 10 spoorvouchers, 10 wagonvouchers, 10 direct klaarzetten-vouchers

2e – Ingame goodiepakket: 300 Goud, 10 loterijloten, 10 treinvouchers, 10 wagonvouchers

3e – Ingame goodiepakket: 200 Goud, 10 loterijloten, 5 treinvouchers, 5 wagonvouchers

BONUS: Zodra 500 deelnemers antwoorden hebben ingestuurd via de Gleam-link, wordt er een bonuscode voor de hele community vrijgespeeld!

Regels:

  1. Door deel te nemen aan deze Gleam-weggeefactie geef je toestemming dat jouw persoonlijke informatie (zoals naam, verzendgegevens en shirtmaat) verzameld en gebruikt magen worden met als enig doel het verzenden van beloningen als je eerste
  2. Door deel te nemen aan deze Gleam-weggeefactie stem je ermee in dat het Rail Nation-team contact met je op kan nemen.
  3. Antwoorden kunnen in elk van de volgende talen worden ingestuurd: Engels, Nederlands, Duits, Frans, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Italiaans, Pools. Je mag slechts in één regio meedoen; inzendingen voor meerdere regio’s leiden tot diskwalificatie.
  4. Je mag slechts twee inzendingen (screenshot en tekst) insturen per persoon, per dag.
  5. Het screenshot mag niet groter zijn dan 150 MB.

 

Nuttige links

Twitter

Gleam

Discord

 

 

Frequente controles voor de reis

Waar en hoe kan ik mijn Goud overdragen? – Al het Goud van de vorige Origin Journey-ronde komt automatisch beschikbaar om over te dragen naar de nieuwe Origin Journey x2 speelwerelden van dezelfde regio. Voor meer informatie kun je dit artikel lezen: ‘Hoe wordt Goud overgedragen in Rail Nation.’

Welke speelwereldregio moet ik spelen? – Als er een spelwereld is voor jouw specifieke regio (d.w.z. DE of RU enz.), moet je je bij één van die speelwerelden aanmelden. Zo niet, dan kun je je aanmelden bij de internationale speelwereld

Komen er bonuscodes? – Ja, als 500 mensen deelnemen aan het community-evenement, wordt een wereldwijde bonuscode vrijgespeeld en wie weet, misschien zijn er nog wel meer! 😊 Houd onze communicatieplatforms in de gaten voor meer informatie (Discord, Facebook en Twitter).