Er zijn binnenkort nieuwe prestatieklassementen beschikbaar!

Update uit 21/10/2021

Beste spelers,

Zoals jullie mogelijk gemerkt hebben, hebben we recentelijk een aantal nieuwe upgrades toegevoegd aan de carrièretrein. Dit was slechts de eerste stap in een groter geheel. Nu willen we ervoor zorgen dat jullie allemaal soepel door kunnen gaan met jullie carrières en gebruik kunnen maken van enkele upgrades die jullie mogelijk nog missen.

Veel van jullie die al langer bij ons zijn, hebben al het hoogst haalbare binnen veel prestaties bereikt, maar tot nu toe is er nog geen enkele speler die alles behaald heeft. We hebben gemerkt dat de resterende prestaties vaak onmogelijk te halen zijn, of omdat ze ontzettend uitdagend zijn of doordat ze behaald moeten worden door op een bepaalde wijze of in een bepaald scenario te spelen dat jullie niet leuk vinden.

Om die reden zijn we door alle bestaande prestaties gegaan, hebben we er 24 geselecteerd en er 5 klassementen aan toegevoegd. We hebben ervoor gezorgd dat de door ons gemaakte selectie een goede en gebalanceerde variëteit kent. Veel van deze zijn nog altijd lastig te behalen, maar afhankelijk van je speelstijl is er zeker iets voor iedereen – ook voor die ene speler die meer dan 100.000 medailles heeft verzameld.

Je kunt de complete lijst met geüpdatete prestaties HIER vinden.

Houd er rekening mee dat de vereisten voor klassementen 11-15 van deze prestaties in veel gevallen veel lastiger zijn dan voor de eerdere 10 klassementen, en dat de stappen tussen deze klassementen veel groter zijn. Dit is omdat deze klassementen vooral relevant zijn voor spelers die al langer bij ons zijn. Zoals we al zeiden, hebben veel van jullie al indrukwekkende vooruitgang geboekt in sommige categorieën.
Tegelijkertijd willen we ervoor zorgen dat de nieuw klassementen niet direct de limiet bereiken, dus hebben we de vereisten hoog genoeg gezet om dat te voorkomen. Hoe dan ook, jullie hebben mogelijk gezien dat jullie de vereisten voor sommige (maar niet alle) van de nieuwe klassementen al behaald hebben. We hebben dit met opzet gedaan en veel vereisten voor de klassementen 11-13 (en 14, in zeldzame gevallen) op waarden gezet die sommige van jullie al behaald hebben. Als dit het geval is, zullen jullie deze klassementen direct behaald hebben!

Geniet van de gratis carrièrepunten; jullie verdienen ze!