Origin Journey: begin aan de meest comfortabele reis van het jaar

Hé! Heb je ooit het hart van Europa willen bezoeken en de prachtige vergezichten zien opdoemen door het raam van jouw wagon, terwijl je nipt van een koud drankje en ontspant? Wat dacht je van een ticket voor de Origin Journey x2, het evenement in Rail Nation dat je door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voert en jou bezienswaardigheden, adembenemende landschappen en levendige lokale culturen laat ontdekken?

Dit evenement met 2x snelheid (met rondes die 6 weken duren) zal plaatsvinden op 4 verschillende servers en op de volgende data:

  • De Duitse server “Oktoberfest” op 19 juli om 14:00 uur – beschikbaar in het Duits en Engels.
  • De Oost-Europese server “Baltic Sea” ook op 19 juli om 14:00 uur – beschikbaar in het Engels, Pools, Tsjechisch, Oekraïns en Roemeens.
  • De server “Nordsee” in het Duits en Engels, beginnend op 22 juli om 14:00 uur.
  • En “Matterhorn”, een internationale server die in alle talen beschikbaar is, ook op 22 juli om 14:00 uur.

Origin Journey: 11 speciale goederen om te transporteren en integreren, 50 pittoreske vergezichten om jouw spoornetwerk te vergezellen, 50 steden (40 Duitse, 5 Oostenrijkse en 5 Zwitserse) en een snelheid van x2 voor meer en meer competitie!

Maar wacht eens even, aangezien we willen dat JIJ plezier hebt, bieden we een speciaal gratis ticket aan t.w.v. €9 voor bonussen in het spel en alleen op servers van de Origin Journey, dat automatisch gegeven wordt zodra je meedoet!

Mis deze complete ervaring niet! Een aanvullend spelevenement zal in de latere tijdperken gelanceerd worden om net voldoende uitdaging te bieden in deze vredige en ontspannende ervaring.

Reis deze zomer vanuit het comfort van jouw eigen huis! Vergeet lange, hectische tripjes naar de andere kant van de wereld en doe mee aan de Origin Journey, alleen in Rail Nation.

https://bit.ly/3InAoYx