Origin Journey Prestige Race

 

Aan alle conducteurs en technici, trotse deelnemers aan het avontuur van de Origin Journey, zijn jullie machinekamers goed voorbereid? Zijn jullie treinen doorgesmeerd, nagekeken en klaar om steden en industrieën in een kolkende vuurzee van leveringsdrift te veranderen? Als het antwoord ja is, zeg dan niets meer en lees het volgende:
Op alle servers van de Origin Journey organiseren we een Prestige Race voor tijdperken 5 en 6. De speler die de meeste prestige verzamelt in deze 2 tijdperken, ongeacht het aantal prestigepunten dat aan het einde van het 4e tijdperk is verzameld, wordt beloond.

Alleen de prestige die tijdens deze 2 tijdperken is verzameld wordt bijgehouden en meegeteld: iedereen begint vanuit dezelfde omstandigheden.

De winnaar ontvangt de prestatie “”Gouden Community Held”” en een voucher van 1200 goud. Deze voucher is 4 weken geldig en slechts eenmaal per server inwisselbaar.

Moge de beste winnen!
Jullie Rail Nation-team

 

Disclaimer:

  • Deze uitdaging loopt van 16 tot en met 30 augustus in de Origin Journey servers “EE303 Baltic Sea” en “DE304 Oktoberfest” en van 19 augustus tot en met 2 september in de servers “DE305 Nordsee” en “INT304 Matterhorn”.
  • Deelname is gratis.
  • Winnaars krijgen maximaal één Gouden beloning en prestatie – je kunt op zoveel Origin Journey servers spelen als je wilt, maar om het eerlijk te houden en zodat zoveel mogelijk spelers een kans hebben om te winnen, kan een winnaar maar één keer winnen. Bijvoorbeeld: Twee weken na de lancering van het evenement behaal je de meeste prestige in Baltische Zee. Je zal beloond worden en aangekondigd worden als winnaar. Als je ook de meeste prestige hebt in Oktoberfest of Matterhorn, zal de volgende speler met de meeste prestige die nog niet gewonnen heeft in een andere server de prijs krijgen.
  • Prijzen (goud en prestatie) zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar. Ze worden alleen gegeven in de premium valuta van het spel (Goud) in het bedrag van 1.200 (duizend tweehonderd) via een voucher code en in de vorm van een carrière prestatie die op te halen is op je carrière pagina.
  • Door het spelen van de Origin Journey servers gaan spelers akkoord met het winnen van een extra prijs als ze voldoen aan de voorwaarden van de uitdaging, aangezien deelname aan deze extra uitdaging automatisch is.
  • Spelers gaan er ook mee akkoord dat hun in-game nickname wordt genoemd in een of meerdere van onze platforms (blog, discord…) als winnaars van de Origin Journey extra uitdaging.

Ga voor de regels voor goudoverdracht naar: Hoe goud overdragen in Rail Nation: https://support.rail-nation.com/en/support/solutions/articles/7000065972-how-to-transfer-gold-in-rail-nation