Gouden tijden! Rail Nation geeft 1.000.000 Goud weg

GoldenTimes

Een Goudspektakel barst los boven Rail Nation! Rail Nation geeft 1.000.000 Goud weg aan de community!

Tussen 29-08 en 31-08-2018 verloot Rail Nation 100x 10.000 Goud. Om mee te kunnen doen aan de verloting hoef je tijdens het evenement enkel op een willekeurige Rail Nation speelwereld in te loggen. Iedere spelers die actief is gedurende deze periode doet automatisch mee aan de verloting en maakt kans op één van de 100 Goudpakketten.

Elke speler kan slechts één keer per account deelnemen aan de prijstrekking. Het heeft dus geen nut tijdens deze gouden tijden op meerdere speelwerelden in te loggen. De eerste avatar waarmee ingelogd wordt op één van de Rail Nation-speelwerelden tijdens het evenement, is doorslaggevend. Als je jouw avatar verwijdert, kun je het Goud dat je tijdens het evenement gewonnen hebt, overdragen naar een andere speelwereld.

Elk account kan maximaal één Goudpakket winnen. Het kopen van ingame-producten of -diensten heeft geen invloed op jouw winkans.

Na afloop van het evenement worden de 100 winnaars willekeurig getrokken. Het Goud wordt binnen zeven dagen na afloop van het evenement bijgeschreven op de gekozen avatars.

 

De regels in één oogopslag:

  • Rail Nation geeft in totaal 1.000.000 Goud weg
  • Elke deelnemer heeft dezelfde kans om één van de 100 pakketten te winnen. Elk pakket bevat 10.000 Rail Nation Goud
  • Evenement start: 29-08-2018
  • Sluitingsdatum voor deelname: 31-08-2018
  • Om deel te nemen moet een speler tijdens het evenement simpelweg inloggen op een Rail Nation-speelwereld.
  • Alleen de eerste avatar waarmee de speler zicht aanmeldt per account, wordt meegenomen in de prijstrekking. In het geval dat je jouw avatar verwijdert, kan de Goudprijs worden overgedragen naar een andere speelwereld.
  • De 100 winnaars worden willekeurig getrokken.
  • Het Goud wordt binnen zeven dagen na afloop van het evenement bijgeschreven op elke winnend avatar.

 

De gedetailleerde voorwaarden voor deelname zijn hier te vinden.