Welkom bij Rail Nation Masters 4!

 

 

De tijd is eindelijk aangebroken. Het belangrijkste evenement in de geschiedenis van Rail Nation komt terug en is beter dan ooit. We hebben een aantal spannende veranderingen, nieuwe prestaties en nog veel meer! Ben je klaar om jezelf te bewijzen? De race is begonnen! We hebben alle details die je nodig hebt, dus laten we beginnen.

Wat is Rail Nation Masters?

 

Voor alle nieuwe spelers in de Rail Nation wereld: Rail Nation Masters is een van de grootste, meest competitieve jaarlijkse evenementen. Schrijf je in en neem het in toernooien op tegen spelers van over de hele wereld in een strijd om roem, prestige en prijzen. In deze evenementen kun je jouw vaardigheden tonen en gekroond worden als een van de beste Rail Nation-spelers ter wereld! Deze evenementen heten:

  • Rising Stars
  • Allstars

Allstars: Voor spelers met minstens 2 sterren wordt Rail Nation Allstars opgesplitst in kwalificatierondes, met een grote finale-kwalificatie in januari 2022. Het maximum aantal deelnemers is 3500 en wie het eerst komt, het eerst maalt.

Rising Stars: Voor Rail Nation spelers met minder dan 2 sterren. Rising Stars duurt één speelronde en heeft een maximum aantal van 2500 deelnemers. Ook hier geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Clash! is terug! Of je nu wel of niet meedoet aan Allstars of Rising Stars, iedereen kan Clash spelen! Als je nieuw bent: Clash! is een minispel dat in de lobby gespeeld kan worden. In Clash! sta je tegenover twee tegenstanders op een driehoekige kaart. Je moet van industrie naar industrie navigeren, goederen verzamelen en de routes van jouw rivalen vernietigen. Wie als eerste tien goederen heeft verzameld wint!

Let op: Je kunt je maar voor één van deze twee evenementen inschrijven: Allstars of Rising Stars.

Hoe beter je bent in Rail Nation, des te hoger je in het klassement komt! Als je nieuw bent, maak je dan geen zorgen dat je niet mee kunt doen aan Allstars. Rising Stars is net zo competitief en je zult er al jouw strategische vaardigheden nodig hebben! Als je meedoet aan Allstars of Rising Stars, krijg je ook gratis unieke avataritems!

Goud transfers naar Masterservers is niet mogelijk, maar goud kan wel van Masterservers geboekt worden na het einde van de servers. Dit omvat het overdragen van gold naar de finaleserver op All Stars. Voor meer informatie, klik hier

Vanwege het competitieve karakter van beide evenementen, moet je snel zijn met inschrijven voordat de plekken op zijn! Nu dat is opgehelderd, gaan we het hebben over wat er nieuw is in Masters 4.

 

Beloning

We kunnen niet praten over een van de meest competitieve Rail Nation-evenementen van het jaar  zonder het over de beloningen te hebben! Hieronder vind je een tabel met prijzen die je kunt winnen tijdens Rising Stars, Allstars en Clash!

 

Dit zijn echter niet alle beloningen...

 

We hebben iets extra speciaals voor Rail Nation-spelers dit jaar. Lees verder om erachter te komen!

 

Competitie Categorie Resultaat Prijs
Rising Stars Individuele spelers Rang 1 10.000 goud
Rising Stars Individuele spelers Rang 2 8000 goud
Rising Stars Individuele spelers Rang 3 7000 goud
Rising Stars Individuele spelers Rang 4-10 6000 goud
Rising Stars Individuele spelers Rang 11-20 3000 goud
Rising Stars Associaties Rang 1 3500 goud
Rising Stars Associaties Rang 2 2000 goud
Rising Stars Associaties Rang 3 1000 goud
Allstars Individuele spelers Rang 1 10.000 goud
Allstars Individuele spelers Rang 2 8000 goud
Allstars Individuele spelers Rang 3 7000 goud
Allstars Individuele spelers Rang 4-10 6000 goud
Allstars Individuele spelers Rang 11-20 3000 goud
Allstars Associaties Rang 1 3500 goud
Allstars Associaties Rang 2 2000 goud
Allstars Associaties Rang 3 1000 goud
Clash! Individuele spelers Rang 1 3500 goud
Clash! Individuele spelers Rang 2 2000 goud
Clash! Individuele spelers Rang 3 1000 goud

 

 

Wat is er nieuw in Masters 4?

 

Dit jaar hebben we een aantal spannende veranderingen en toevoegingen aan Masters 4 gedaan. Deze omvatten:

 

Meer prestaties! De vereisten om prestaties te verdienen zijn ook aangepast. Je kunt de volledige wijzigingen HIER zien.

Treinspotter-avatars! De winnaars van de eerste plaats in Allstars, Rising Stars en Clash! krijgen gegarandeerd een unieke treinspotter-avatar! Het Rail Nation team zal dan willekeurig twee deelnemers uit elke competitie kiezen, voor een totaal van negen nieuwe treinspotter-avatars die aan Rail Nation worden toegevoegd.

Opmerking: De treinspotters gebruiken alleen hun in-game gebruikersnaam, niet hun echte naam. De winnaars krijgen een richtlijn voor het inzenden van foto’s, waarin staat wat acceptabel is als treinspotter-foto. De foto’s moeten binnen twee weken worden ingeleverd. Anders kiezen we een nieuwe winnaar.

Uniek communityevenement! Je hebt ons gehoord! We hebben momenteel een speciaal community-evenement gepland voor 20 december. Doe mee met de Kerst-Clash! Community vs het Rail Nation-personeel. Je zult in vorm moeten zijn, wij zullen ons niet inhouden!

 

Nu je weet wat er nieuw is, gaan we naar die belangrijke datums kijken!

 

Belangrijke data en tijden

 

  • Voorinschrijving voor Allstars: 9 december, 14:00 CET.
  • Voorinschrijving voor Rising Stars: 12 december, 14:00 CET.
  • Allstars-server begint op 10 december om 14:00 CET.
  • Rising Stars-server begint op 13 december om 14:00 CET.
  • Clash! 16 december om 14:00 CET.

 

Of je nu een hardcore veteraan bent of nieuw bent in Rail Nation, Masters 4 heeft voor elk wat wils. Iedereen die op zoek is naar een uitdaging kan hier zijn geluk op – of het nu in Rising Stars, Allstars of Clash is!

 

Succes!

 

Jullie Rail Nation-team