Update 4.6.0 is klaar!

Beste spoorwegfans,

Update 4.6.0 is inmiddels op de eerste vier servers uitgerold. Daarom is het tijd dat we wat uitgebreider naar de inhoud kijken, want het pakket bevat veel spannende nieuwe functies!

Treinspotters

Zij zijn bereid uren te wachten op het perfect plaatje van de trein. Zij hebben hun camera altijd bij de hand! Okay, we hebben het over treinspotters. Zij hebben hun weg naar het spel gevonden.

25 verschillende trein enthousiastelingen willen jouw treinen voor hun lens. Als je ze verzameld krijg je kleine beloningen in de vorm van speelgeld. Als je een heel album vol weet te krijgen, is de bonus zelfs nog groter:Goud, treinvouchers of misschien zelfs een bonustrein! Als je de bonustrein niet bij je eerste poging oppikt, kun je ook proberen om meer fotoalbums te vullen.

Het is de moeite waard treinspotters te zoeken. Sommige zijn heel gewoon, andere zijn zeldzaam en zeer begeerd! Met deze functie introduceren wij ook bijbehorende medailles, prestaties en records in het spel.

Gecentreerd venster

We hebben deze functie al een tijdje geleden aangekondigd en nu is het zover! In plaats van het links uitgelijnde menu keren de gecentreerde vensters terug naar het spel. Wederom hebben wij een van de grootste kritiekpunten met betrekking tot de nieuwe client aangepakt en op jullie verzoek verbeterd!

Natuurlijk hebben wij de schermen niet gewoon gekopieerd van de Classic-client; in plaats daarvan hebben we ze opgeruimd en gemakkelijker in het gebruik gemaakt! Nu heb je alle belangrijke informatie en functies in één oogopslag bij de hand.

In Update 4.6.0 introduceren wij de eerste vijf gecentreerde vensters:

  • Stadsinformatie met alle bijbehorende vensters, zoals voor passagiers of burgemeesters
  • Megastad informatie
  • Industrie informatie
  • Pakhuizen en havens
  • Grenspalen

En dat is nog maar het begin! Meer gecentreerde vensters volgen in latere updates.

Dynamische kleine kaart

Sommige spelers hebben om deze wijziging gevraagd en we vonden het zo leuk dat we het graag in deze update hebben opgenomen: de minikaart is een dynamische widget geworden. Vanaf nu kun je het overal op het scherm verplaatsen en schalen.

Werknemers

Update 4.6.0 brengt ook nieuwe werknemers vanuit alle samenlevingen die er zijn. In het eerste en tweede tijdperk is er bijvoorbeeld Paul Camille uit Denis, een van de leidende spoorwegingenieurs van de 18e eeuw. Als hij geveild wordt, is het zeker de moeite waard je zakken te legen om hem te winnen, want met zijn steun krijg je een korting van 25% op alle wagons!

Wat vind jij van de inhoud van Update 4.6.0? Laat het ons weten in de opmerkingen.

Wij wensen jullie een goede reis!
Het Rail Nation Team