Blog
17/04/18

Nu hebben we jouw hulp nodig!

Beste spelers,

Nu hebben we jouw hulp nodig! We willen graag dat je ons vertelt wat je ingame in Rail Nation echt mist of welke functies je altijd al in het spel wilde hebben. Dit is niet zomaar een eenvoudige enquête!

We zullen de voorgestelde ideeën in alle talen evalueren en vervolgens vijf suggesties kiezen waar alle Rail Nation-spelers op kunnen stemmen. De meest populaire functie zal dan direct na afloop van de stemming in ontwikkeling gaan. Het benodigde werk zal uiteindelijk bepalen wanneer de functie kan worden verwacht.

Hoe kan ik mijn idee indienen?

Schrijf hier jouw bericht tot 22.04.2018 en maak gebruik van de hieronder beschreven sjabloon en vertel ons welke functie jij graag zou willen zien. Geef ons ook een conceptontwerp van de functie. Dit betekent niet dat jij de functie met gedetailleerde formules moet beschrijven, maar geef ons alstublieft enkele details. Je kunt het volgende voorbeeld als een leidraad nemen:

Titel: Een werknemer die korting biedt op het kopen van wagons.

Scenario: Alle

Beschrijving:
– Werknemer geeft 25% korting bij het kopen van wagons
– vooral nuttig in de latere tijdperken en vlak voor het eindspel
– Naamsuggestie: Paul Camille uit Denis (leidende spoorwegingenieur in de 18e eeuw)

Afbeelding (optioneel): Concepten of vergelijkbaar kunnen hier worden bijgevoegd.

Gebruik a.u.b. enkel deze sjabloon met 3-4 opsommingstekens. Wanneer we alle ideeën later evalueren, houden we alleen rekening met degenen die overeenkomen met deze sjabloonstructuur.

 

Moet er nog ergens anders rekening mee worden gehouden?

We moedigen je aan goed doordachte ideeën voor te stellen die jou echt enthousiast maken. Om deze reden beperken wij deze enquête tot één idee per speler.

Elke suggestie wordt doorgegeven aan onze gameontwerpers en geëvalueerd. We behouden ons de mogelijkheid voor om ideeën te bewerken of te combineren. Dus zelfs als jouw idee de laatste stemming niet haalt, zal jouw werk niet voor niets zijn geweest.

Wij weten dat sommigen van jullie liever hebben dat we ons concentreren op het oplossen van bugs. We verzekeren je dat we tijdens het ontwikkelen van nieuwe functies voor het spel bestaande bugs ingame niet negeren. Rail Nation floreert van de continue ontwikkeling van het spel en met dit evenement we willen je graag betrekken en je laten meepraten over het ontwikkelingsproces! We nemen graag contact op te nemen met de speler die het winnende idee voorstelt voor een mogelijke conceptfase.

We verheugen ons op tal van creatieve ideeën!
Het Rail Nation Team

 

6 reacties

 • Bouke schreef:

  Ik hoop dat het geen probleem is dat de inschrijvingstermijn voor ideeën is verlopen, maar ik zou graag nog wel een voorstel doen wat ik wel een interessante toevoeging vind voor de passagierstransport.

  Om het passagierstransport een interessantere investering te maken voor mensen om zich actiever meebezig te houden in de spelrondes. Passagiers bezoeken steden met een reden, een van die reden kan een goed winkelcentrum zijn, wat een van de gebouwen is op het station. Daarom lijkt het me een goed idee om een bonus te krijgen als je een aantrekkelijker winkelcentrum hebt op je station.

  Scenario: alle (waar passagiers worden vervoerd)

  Beschrijving:
  – Procentuele bonus per getransporteerde passagier naar je THUISstad.
  – Bonus neemt toe naarmate het level van winkelcentrum hoger is.
  – Alleen passagiers naar thuisstad krijgen deze bonus

  Ik hoop dat dit nog besproken kan worden en hopelijk kan worden toegepast of andere mensen op ideeën brengt qua spelontwikkeling.

  Met vriendelijke groet,

  Bouke

  • Spartacus schreef:

   Beste bouke,

   Ik zal het nog meenemen in mijn wekelijkse rapportage.
   Helaas is het te laat om nog met de actie mee te doen.

   Groeten,

   Spartacus

 • boompie05 schreef:

  Een bericht/melding dat een andere asso een hoge bod heeft dan de andere.

  • Spartacus schreef:

   Beste Boompie05,

   Bedankt voor jouw voorstel.
   Om jouw voorstel mee te kunnen nemen, wil ik je verzoeken de juiste template te gebruiken. Zo niet, zal jouw bijdrage niet meegenomen worden.

   Spartacus

 • Lolixius schreef:

  Een instelbare wekker zou best iets kunnen zijn want in het spel vergeet je vaak de tijd voor het bieden op een werknemer of andere zaken

  • Loekie schreef:

   Beste Lolixius,

   Bedankt voor jouw voorstel.
   Om jouw voorstel mee te kunnen nemen, wil ik je verzoeken de juiste template te gebruiken. Zo niet, zal jouw bijdrage niet meegenomen worden.

   Groeten Loekie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *