Rail Nation Summer Championship

Bereid je voor op het ultieme zomerkampioenschap!

Bereid je voor op het meest opwindende evenement van de maand juli: de Rail Nation Summer Championship!

Maak je klaar voor een maandlang extravaganza vol spanning, uitdagingen en een schatkamer met prijzen waar je blij van wordt!

 

🏆 De zoektocht naar glorie 🏆

Beginnend op

Maandag 3 juli

tot en met

Maandag 31 juli

dit grootse evenement zal jouw vaardigheden, creativiteit en strategisch vernuft op de proef stellen.

De Rail Nation Summer Championship is geen standaard evenement; het is een avontuur met verschillende taken dat zich over meerdere dagen ontvouwt

 

🎁 Dagelijkse prijzen en community-beloningen 🎁

Elke week, van maandag tot vrijdag krijg je unieke taken voorgeschoteld die jouw niet aflatende toewijding en sluwheid vergen.

Waag je aan epische jachten naar screenshots in het spel, deel herinneringen, liedjes en inzichten, en creëer fantastische kunst om deze taken te voltooien en zomerprestigepunten te verzamelen, evenals een kans op enkele soloprijzen!

Maar dat is nog niet alles! De Rail Nation Summer Championship is geen eenzame trip, het is een kans om sterke banden te smeden binnen onze gemeenschap. Door samen te werken aan community-doelstellingen, maken jij en jouw medespelers kans op geweldige community-beloningen. Ontgrendel de kracht van eenheid en beleef het plezier van een gedeelde triomf!

 

🌟 De grote Goudprijs 🌟

Een het eind van dit magnifieke maandevenement, zijn de belangen op het hoogtepunt! Elk zomerprestigepunt brengt je één stap dichterbij de felbegeerde grote Goudprijs.  Alleen de meest toegewijde en vindingrijke spelers, degenen die hun hele ziel en zaligheid in elke  taak en uitdaging hebben gelegd, maken kans op deze buitengewone Goudbeloning.

Dus verzamel alle kennis, ontvlam jouw passie en roep alle kameraden bijeen! De Rail Nation Summer Championship wacht op je en daarmee een zomer als geen ander.

Moge het geluk met de dapperen zijn en de zomersporen getuige zijn van jouw glorieuze triomf!

 

Communitybeloningen:

1 voucher per evenement/dag, als het communitydoel was behaald. Kan door alle spelers opgeëist worden.

1 zomerprestigepunt voor elke speler die deelnam aan het dagelijkse evenement.

 

Solobeloningen:

3 winnaars per evenement/dag, iedere winnaar krijgt 1 voucher en 3 zomerprestigepunten.

 

Grootse Goudprijzen:

Gebaseerd op het klassement van zomerprestigepunten.

1e plaats: 3.000 Goud

2e plaats: 2.500 Goud

3e plaats: 2.000 Goud

4e – 10e plaats: 500 Goud

 


Hoe werkt het?

Click here!

 

 • Van maadag tot vrijdag plaatsen we een nieuwe dagtaak voor je om aan deel te nemen.
 • Elke taak zal kort uitgelegd worden in het Discordkanaal.
 • Je kunt niet deelnemen door de bijbehorende thread voor elke taak te gebruiken.
 • Aan elke taak is een communitydoel verbonden. (Voorbeeld: zodra 25 spelers de taak voltooid hebben, ontgrendel je de communitybeloning.)
 • Voor elke succesvolle deelname, ontvang je een zomerprestigepunt.
 • Bij elke taak kunnen drie spelers een soloprijs winnen en ieder 3 zomerprestigepunten verdienen, gebaseerd op verschillende parameters.
 • In ons Rail Nation Summer Championship klassement kun je op ieder moment zien hoeveel punten je hebt verzameld: LINK
 • De Community Manager die verantwoordelijk was voor het evenement zal de soloprijs-vouchers via Discord aan de winnaars versturen.
 • Communitybeloningen-vouchers worden in het Evenementnieuwskanaal geplaatst, zodra de taak voorbij is en de uitdaging is voltooid.
 • Als je herinnerd wenst te worden aan de dagelijkse taken, klik dan op de kokosnoot-emoji onderaan deze aankondiging. Daarnaast krijg je een speciaal icoontje naast jouw naam — jeej! (Als je de emoji “ont-klikt” word je niet langer op de hoogte gebracht; je verliest dan echter het speciale icoontje.)

 


Competitierichtlijnen, informatie en randgevallen:

Click here!

De volgende regels zijn van toepassing op de dagelijkse evenementen, zonder dat deze uitdrukkelijk genoemd worden in de afzonderlijke aankondigingen, tenzij anders aangegeven.

 • Je kunt één keer aan elke dagelijkse taak deelnemen en kan slechts eenmaal winnen per taak. (Als je jouw bijdrage wenst te veranderen, pas die dan aan voordat het dagelijkse evenement voorbij is. Plaats het bericht geen tweede keer.)
 • Meerdere bijdragen zullen worden verwijderd door de Community Manager en gepaard gaan met een waarschuwing. Er wordt geen waarschuwing gegeven als dat meerdere keren voorkomt.
 • Je kunt de vouchercode van jouw soloprijs aan een andere speler geven als je dat wilt. Geef diegene simpelweg jouw vouchercode. Wees je ervan bewust dat als je jouw vouchercode met iemand anders deelt, je deze beloning niet langer zelf kunt opeisen.
 • Als je de soloprijs en 3 zomerprestigepunten wint, kom je niet in aanmerking voor het zomerprestigepunt (1) dat iedereen ontvangt voor de deelname.
 • Je kunt elke community-voucher opeisen, ongeacht of je deelnam aan het evenement of niet.
 • Je kunt elke communitybeloning met al jouw vrienden delen.
 • Alle screenshots, teksten en geplaatste berichten moeten van jou en door jou gecreëerd zijn.
 • Alle geplaatste kunstwerken, teksten, citaten en vergelijkbare werken mogen door het Rail Nation-team gebruikt worden voor promotionele doeleinden.
 • Indien twee spelers aan het eind van de maand hetzelfde aantal punten hebben en beiden recht hebben op een goudprijs, zal de speler die het vereiste aantal punten als eerste heeft behaald boven de andere speler eindigen.
 • Het Rail Nation-team behoudt zich het recht voor om deelnemers te diskwalificeren of behaalde communitydoelen niet mee te laten tellen als we merken dat er valsgespeeld is of de richtlijnen voor het evenement zijn overschreden.