Spring Hunt: Uitdagingen & Prijzen

De lente is in aantocht! Dompel jezelf onder in een pittoresk landschap vol levendige kleuren van bloemen in volle bloei en weelderige planten. Doe mee aan het avontuur op een treinreis door een 10×10-kaart, waar schatten zijn verborgen en wachten om gevonden te worden. Voor de meer avontuurlijke spelers onder ons hebben we enkele uitdagingen klaar staan!

Verzamel jouw vrienden en geniet van de betoverende geluiden van zingende vogels en de zoete geur van het voorjaar. Ben je klaar voor de uitdaging om de ultieme prijs te winnen?

Evenementdetails

 

Startdatum en -tijd: 6 april, 14:00 CEST.

Einddatum en -tijd: 10 april, 23:59 CEST.

Taak: Elke speler kan slechts één tegel selecteren en die op het evenementenkanaal op Discord plaatsen: #spring-event

Bijvoorbeeld: A1 of H4, etc.

Winnaars: Alle beloningen, behalve de Schatkist, kunnen zo vaak gewonnen worden als het spelers lukt om de overeenkomstige tegel te raden. De Schatkist kan slechts eenmaal gewonnen worden (de eerste speler die de correcte tegel gepost heeft).


Verborgen beloningen:

– 10x 20 vouchers voor directe verzending

– 5x 300 Goud

– 5x 10 loterijloten

– 5x 3 goedkoper-bouwenvouchers

– 3x 7-daags Plusaccount

– 1x Schatkist met 1200 Goud


Verborgen uitdagingen:

Als je een tegel met een uitdaging selecteert, moet je de uitdaging voltooien om de beloning te ontvangen.

– 3 tegels x Kleed jouw avatar zo voorjaarsachtig aan als mogelijk en plaats een screenshot in het evenementenkanaal. (Indien voltooid, ontvang x5 loterijloten beloning)

– 3 tegels x Schrijf een bericht in het evenementenkanaal waarin je vertelt waarom je van het voorjaar houdt. (Indien voltooid, ontvang x5 loterijloten beloning)

– 3 tegels x Neem een foto van een bloeiende boom / blauwe lucht / groen gras / bloemen en schrijf een klein aan Rail Nation gerelateerd berichtje in de afbeelding. Plaats de foto in het evenementenkanaal. (Indien voltooid, ontvang x5 loterijloten beloning)

De winnaars worden binnen zeven dagen na het eindigen van het evenement bekendgemaakt, en beloningen worden middels een persoonlijk bericht op Discord verzonden.

 

Fijne jacht!

Jullie Rail Nation-team