Rail Nation Verjaardagsfestival

Beste spelers,

Er is weer een jaar voorbij en Rail Nation viert binnenkort zijn zesde verjaardag. We hebben een tijdje zitten nadenken over hoe we dat moeten vieren. Ballonnen? Taart? Misschien papieren slingers?

Uiteindelijk hebben we besloten om iets voor jullie allemaal te organiseren: het Rail Nation Verjaardagsfestival!

Om onze verjaardag te vieren, zullen we je een buitengewone spelervaring bieden door speciale festivalservers (Klassiek Express) te openen die een beetje anders werken dan je gewend bent:

Het is niet mogelijk om goud op deze servers te kopen!

Vertienvoudig jouw Goud!

Elke deelnemer aan het verjaardagsfestival ontvangt 20.000 goud op de server. Om mee te kunnen doen, moet je vooraf aanmelden voor 2.000 goud. Zodra de server start, krijgt elke speler 10.000 Goud en nog eens 2.000 Goud voor elk volgend tijdperk. In feite zal het goud dat je uitgeeft voor jouw registratie dus vertienvoudigen!

Niemand zal een extra voordeel voor zichzelf kunnen creëren. Iedereen speelt met dezelfde condities!

We zijn benieuwd wie dit goud op de meest effectieve, creatieve of succesvolle manier kan uitgeven. Wie vindt de beste weg naar de overwinning met dit beperkte goud en wat zullen diegenen doen die andere doelen hebben?

Hier op het forum kan je ons vertellen wat jouw strategie zal zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Pre-registratie

Om deel te nemen aan het verjaardagsfestival, moet je je inschrijven voor een toegangsprijs van 2.000 Goud. Je kunt het inschrijfgeld direct betalen met Goud dat je al hebt of je kunt 2.000 Goud kopen in de winkel. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om deel te nemen, zal tijdens de toelatingsfase een speciaal Goud-pakket beschikbaar zijn dat precies de 2.000 Goud bevat dat je nodig hebt. Dit pakket zal vanaf 8 januari (gedurende de dag) beschikbaar zijn.

Groepen

Als je je aanmeldt met jouw vrienden willen we natuurlijk niet dat jullie per ongeluk op verschillende servers terechtkomen, in het geval dat verschillende festivalservers worden gestart. Daarom kun je een bepaalde groep kiezen als je je aanmeldt. Het maakt niet uit welke groep je kiest, zolang jullie allemaal maar in dezelfde groep zitten. Als je je per ongeluk toch bij de verkeerde groep aanmeldt, is dit geen probleem: dat kan worden gewijzigd op voorwaarde dat de gekozen groep nog niet vol is.
We zullen de groepen verdelen over de verschillende benodigde servers, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Tijden

Je kunt tussen 8 januari 2019, 14:00 uur en 22 januari 2019, 23.59 uur registreren voor het Rail Nation Verjaardagsfestival. En een week later begint het voor iedereen op 29 januari 2019. Deze tussenweek geeft ons de kans de benodigde servers op te zetten.

Om problemen met overbelaste servers aan het begin van het festival te voorkomen, zullen niet alle spelers het spel op hetzelfde moment starten. De inlogtijden worden gespreid in intervallen van 15 minuten, elk met 250 spelers en degenen die zich het vroegst aanmelden voor het verjaardagsfestival kunnen ook het vroegst beginnen. Dus als je een paar minuten voorsprong wilt, meld je dan zo snel mogelijk aan!

Let op: de gekozen groep is NIET relevant enkel jouw eigen registratietijd.

Gewijzigde functies

Festivalservers hebben enkele speciale functies die hen onderscheiden van normale servers. Naast het kopen van Goud, zijn Goudoverdracht (in beide richtingen), normale pre-registratie, Goudkoorts, het superstartpakket, het uitnodigen van vrienden, de tutorial en het inwisselen van bonuscodes allemaal gedeactiveerd op de festivalservers.

 

Laten we alles samenvatten:

  • Vertienvoudig jouw Goud van 2.000 naar 20.000
  • Ontvang 10.000 Goud als je begint en 2.000 Goud voor elk volgend tijdperk
  • Speel met vrienden door je in dezelfde groep aan te melden
  • Pre-registratie van 8 tot 22 januari
  • Het festival begint op 29 januari
  • Klassiek Express scenario
  • Verschillende functies zijn gedeactiveerd
  • Internationale servers met spelers van over de hele wereld
  • Vroegtijdige registratie betekent een vroege start
  • Veel plezier!

 

FAQs

Hoeveel servers zijn er?

Dit hangt af van het totale aantal deelnemers – we zullen dit aan het einde van de pre-registratiefase aankondigen.

Waar zijn de groepen precies voor?

Met de groepen kun je samen met je vrienden spelen, zelfs als er meerdere servers worden gestart. Als je in dezelfde groep zit, begin je zeker op dezelfde festivalserver.

Hoeveel spelers passen in elke groep?

Voor elke groep kunnen 150 spelers zich aanmelden wat betekent dat zelfs hele grote groepen vrienden in een groep passen en dat groepen eenvoudig aan de servers kunnen worden toegewezen.

Hoeveel spelers spelen er op een festivalserver?

In het geval van meerdere servers is het maximumaantal spelers 2.000 tot 2.500 spelers per server. Kleinere aantallen zijn echter ook mogelijk om een gelijkmatige verdeling van spelers over de benodigde servers te verzekeren.

Kan ik het Goud en andere inhoud (Plus Account) die ik op de festivalserver ontvang overboeken naar andere servers?

Nee, dat is niet mogelijk. Het Goud is alleen bedoeld voor deze server en Plus-accountdagen kunnen niet worden overgedragen.

Worden de festivalservers ingedeeld naar taal?

Nee, de festivalservers zijn over het algemeen internationaal toegankelijk.