New Feedback Loop

Feedback Loop 

Beste spelers, 

 

We plannen enkele veranderingen in onze populaire Feedback Loop en willen dit graag even aan jullie uitleggen. Het doel van deze aanpassingen is om jullie waardevolle feedback beter te integreren in lopende projecten en workflows.

 

Wat gaat er veranderen:

Feedbackkanalen op Discord zullen alleen beschikbaar zijn bij bepaalde gelegenheden, in plaats van altijd open te zijn zoals tot nu toe het geval was. 

Tijdens deze periodes zullen we niet langer algemene feedback verzamelen, maar ons in plaats daarvan richten op specifieke onderwerpen om gerichte vragen of problemen met je te bespreken.

 

Waarom we dit veranderen:

We hebben gemerkt dat algemene feedback vaak onverenigbaar is met onze huidige workflows, wat onvermijdelijk leidt tot teleurstellende antwoorden (“we hebben het idee op de to-do lijst gezet” / “XY is niet gepland voor de toekomst” / “andere prioriteiten” / etc.). 

Door je feedback beter af te stemmen op onze huidige speelprojecten, kunnen we je ideeën veel beter integreren en heb je meer kans dat je suggesties worden uitgevoerd.

 

Wat zal er niet veranderen:

Alle spannende discussies die jullie tot nu toe hebben gevoerd in het feedbackkanaal op Discord zullen natuurlijk niet stoppen. Dus als je tegen problemen aanloopt of spontane ideeën hebt, gebruik dan alsjeblieft de spelchat om ons daarover te vertellen. 

We verzekeren jullie dat we jullie input zullen blijven verzamelen en doorgeven aan het spel-team. Jouw suggesties zijn belangrijk, zowel in de spelchat als in de feedbackloop!

 

We hopen dat deze verandering ons zal helpen jullie meningen, verzoeken en ideeën beter te implementeren, en we kijken ernaar uit om het spel nog beter op jullie behoeften en wensen af te stemmen. 

 

Jouw Rail Nation-team