Rail Nation’s 10e Verjaardag

 

Beste spelers,

Op de 28e van januari vieren we de 10e verjaardag van Rail Nation. 🎉

Nu we deze ongelooflijke mijlpaal naderen, kunnen we niet anders dan terugkijken op een decennium van prestaties. Tien jaar geleden liet Rail Nation ons kennismaken met een wereld van eindeloze mogelijkheden op het spoor, waar mensen uit alle lagen van de bevolking werden verenigd door een liefde voor treinen en strategie.

Van de schilderachtige bergen tot de bruisende steden, in al onze spelscenario’s heb je elk deel van de virtuele werelden doorkruist, passagiers en vracht vervoerd naar mooie, authentieke en verre bestemmingen, samenwerkend met en strijdend tegen vele spoorwegstrategen. Onderweg ben je verschillende uitdagingen tegengekomen. Toch heb je met vastberadenheid en kennis van zaken je treinen altijd op tijd draaiende weten te houden en avonturen als geen ander gecreëerd.

In de afgelopen tien jaar hebben we onze gemeenschap zien groeien en evolueren, en we zijn eindeloos dankbaar voor jullie steun en passie voor het spel. We zijn er trots op dat we hebben kunnen zien hoe je in de loop der jaren de fijne kneepjes van de locomotieftechnologie en het spoorwegbeheer hebt leren kennen. Van de door stoom aangedreven machines tot de strakke en moderne kogeltreinen van vandaag, je hebt de meest efficiënte routes en strategieën bestudeerd, onderzocht, berekend en ontworpen en met succes enorme spoorwegimperia opgebouwd. Wij buigen in respect en feliciteren je  met al jouw prestaties!

Bereid je voor op talrijke geschenken en probeer de spannende functieaanpassingen uit die op je wachten op het Verjaardagsscenario (meer details volgen binnenkort)! Bovendien nodigen we je uit om je dierbaarste herinneringen aan Rail Nation te delen en jouw versie van een unieke verjaardagskaart te maken. Houd Discord en onze social media platforms in de gaten om alle details op te vangen en geen geweldige prijzen te missen!

 

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis; op nog vele jaren van onvergetelijke avonturen! 🎁

 

Jullie Rail Nation-team