Birthday Special Scenario

 

Beste spelers,

Ben je klaar om de 10e verjaardag van Rail Nation met ons te vieren in het Verjaardagsscenario?

Ja, je leest het goed – een verjaardagsscenario gaat binnenkort starten! Dus, verspreid het woord, verzamel jouw vrienden en bereid je voor op een verbazingwekkende reis in een snelle express-speelwereld (2x snelheid), reizend door de Classic map. Kies je spelwereld wijselijk, want je kunt je slechts op één van de volgende spelwerelden inschrijven:

 • 9 februari om 14:00 CET: DE701 Schwarzwälder-Kirsch, RU701 Medovik
 • 10 februari om 14:00 CET: EN701 Battenburg Cake
 • 11 februari om 14:00 CET: DE702 Donauwelle, INT701 Cheesecake

 

Pak je ticket en spring aan boord, want de 10e verjaardag van Rail Nation is een reis die je niet wilt missen!

 

Bereid je voor op een geweldig feest

Ons feest heeft een dresscode! Probeer de nieuwe 2023 verjaardag outfit en geniet van de nieuwe fancy kapsel om mee te gaan. De Birthday Special brengt intrigerende aanpassingen voor een gloednieuwe ervaring op de sporen.

 

 

Functies Birthday Special

– Alle associaties beginnen de ronde met 25 ledenplaatsen.

– Spelers die de aanbevolen stad selecteren tijdens de avatarcreatie ontvangen 200 goud (dubbele beloning i.v.m. normale spelwerelden).

– Alle spelers beginnen de ronde met 1000 gratis Goud; het direct kopen van Goud is niet mogelijk. In plaats daarvan zullen, alleen in de browserversie, zeven aparte bundels beschikbaar zijn in de Goudwinkel: één bundel per tijdperk en één in het eindspel. Elke bundel bevat drie verschillende aanbiedingen met een Plus-account, bonustreinen en vouchers, waarvan je per bundel slechts één aanbieding tegelijkertijd kunt aanschaffen.

– Je kunt genieten van de in een verjaardagsthema uitgevoerdeproductieketen (skin) voor de trein”Rode Vlieger ” en de verjaagdagsvoorwerpen voor jouw avatar, die alle spelers als cadeau ontvangen. Alles dat je hoeft te doen is jouw avatar ontwerpen op een van de spelwerelden van de Birthday Special en daar spelen.

– Ontvang gratis cadeaus als je speelt! Je kunt voor willekeurige spelacties een willekeurig cadeau ontvangen, zoals: treinspotters verzamelen, onderhoudstreinen kopen, investeren in industrieën, onderzoekspunten gebruiken, veilingbiedingen plaatsen, treinen upgraden, boosts gebruiken, video’s bekijken, etc. De beloningen omvatten verschillende sommen Goud (tot 100 Goud), een Plus-account of een voucher om jouw onderzoekspunten aan te vullen. Je kunt maximaal 10 cadeaus per dag winnen en deze in het overzichtsmenu bijhouden. Sitters kunnen de willekeurige verjaardagscadeaus verzamelen voor de spelers voor wie ze sitten en de cadeaus worden aan de avatar toegevoegd van de sitter.

– We introduceren de “Vul bankrekening”-voucher die je in staat stelt om jouw bankrekening tot het huidige limiet aan te vullen. Deze voucher is een mogelijk verjaardagscadeau en onderdeel van de “Deluxe” aanbiedingen in de bundels van de Goudwinkel.

– De “Krachtbonus”-voucher kan nu gewonnen worden door de tweede video in het treinstation te bekijken.

– De beloningen voor treinspotters zijn nu hoger en je hebt een grotere kans op het winnen van een gratis loterijlot door gebouwenbonussen in het treinstation te verzamelen. Ook is de kans nu groter dat je mooiere prijzen wint met de inlogbonus.

– We hebben de kans op het winnen van bepaalde prijzen in de loterij verhoogd, evenals sommige beloningen in de spelerscompetities (niet van toepassing op stadscompetities).

– Bonustreinen van vorige tijdperken zijn voortaan tegen gereduceerd tarief beschikbaar in de Goudwinkel.

– Nieuwe carrièreprestaties zijn nu beschikbaar voor het behalen van prestigedoelen in de speciale spelwereld Birthday Special:

 • 10,000
 • 25,000
 • 50,000
 • 100,000
 • 250,000
 • 500,000
 • 750,000
 • Ronde winnaar

 

 

FAQs

 

V: Kan ik goud of pakketten kopen in het Verjaardagsscenario?

A: De gewone Gold aankoopopties en pakketten zijn gedeactiveerd. In plaats daarvan kun je zeven bundels kopen (één per tijdperk + één in het eindspel). Elke bundel bestaat uit drie verschillende aanbiedingen die een Plusrekening, bonustreinen en vouchers bevatten, waaruit je slechts één aanbieding kunt kiezen en kopen.

 

V: Kan ik me vooraf inschrijven op de Verjaardagsspecial?

A: Ja. Voorinschrijving is mogelijk 24 uur voor het begin van een speelwereld.

 

V: Kan ik goud overdragen naar en van het Verjaardagsspecial scenario?

A: Nee, de goudoverdrachtfunctie is volledig uitgeschakeld. De inhoud van bundels die je koopt, vervalt aan het einde van de Verjaardagspecial-spelronde.

 

V: Is het mogelijk om de functie “een vriend uitnodigen” te gebruiken?

A: Nee, deze functie is uitgeschakeld.

 

V: Hoeveel spelers kunnen spelen op een Verjaardagsspecial speelwereld?

A: Er is een registratieplafond van 4.000 spelers, dus het is raadzaam om je vooraf te registreren om zeker te zijn van je plek. Je kunt nog steeds meedoen zodra de spelwereld live is, als de registratielimiet niet is bereikt. Vergeet niet dat je maar aan één speelwereld kunt meedoen.