Bereid je voor op Masters!

Attentie alle Rail Nation-spelers!

Ben je klaar voor de ultieme uitdaging? Een nieuwe ronde van Rail Nation Masters komt aan het eind van de zomer en wordt de grootste en meest opwindende competitie van het jaar!

Masters zal de beste van de beste  van Rail Nation, in één spelwereld samenbrengen om tegen elkaar te strijden in een episch gevecht van strategie, vaardigheid en volharding.

 

Dit jaar zal er geen “Rising Stars”, geen kwalificatierondes en geen “Clash!” zijn. Het enige dat telt is dat je 2 of meer sterren bezit!

Dat klopt, dit is de grootste competitie en alleen de beste spelers van over de hele wereld kunnen deelnemen. Bereid je voor om jouw vaardigheden te testen en de strijd aan te gaan met de grootste Rail Nation-spelers op de planeet.

 

De Masters-spelwereld is gepland om aan het eind van de zomer in augustus zijn deuren te openen, dus bereid je vast voor! Zorg ervoor dat jouw treinen in topconditie zijn, jouw strategieën tot in de puntjes zijn uitgedokterd en jouw team klaar is voor alles wat er kan gebeuren.

En bovenal, zorg dat je die tweede ster bemachtigt als je die nog niet bezit!

 

Dit is jouw kans om geschiedenis te schrijven en een ware legende te worden in de wereld van Rail Nation. Dus, schrijf het in jouw agenda, pak jouw tweede ster in één van de spelrondes die plaatsvinden (en eindigen) voor Masters begint en bereid je voor om te strijden tegen de beste van de beste!

 

We kunnen niet wachten om jullie te zien strijden!

Jullie Rail Nation-team