Sluit je bij ons aan op Discord!

 

Beste Rail Nation-spelers,

We hebben nieuws dat we graag met jullie willen delen. Zoals jullie wellicht weten, staat het Rail Nation-forum sinds begin 2022 in de alleen-lezenmodus. Na een zorgvuldige afweging, hebben we besloten het forum te sluiten op 26.06.2023.

 

Discord is het juiste adres

Discord heeft zichzelf bewezen als een efficiënter en productiever platform om onze community samen te brengen voor het genieten van gezamenlijke activiteiten, houden van debatten, meedoen aan gesprekken, aanleveren van constructieve feedback en het direct signaleren van bugs die jullie in het spel ervaren. Bovendien heeft Discord meer potentieel om een groter deel van de community te bereiken middels bots, perks, tools en unieke functies waar het forum zich niet mee kan meten.

 

Wat betekent dit voor jullie?

Voordat het forum sluit op 26.06.2023, moedigen we jullie aan om alle informatie te bekijken en bewaren die jullie willen behouden. We willen er echter zeker van zijn dat waardevolle informatie, zoals aankondigingen, changelogs en serverinformatie voor jullie beschikbaar blijft via Discord en onze blog. Overigens hebben we een berg aan bruikbare informatie reeds van het forum naar onze Wiki-pagina overgezet. We zorgen ervoor dat alle overige bruikbare informatie van het forum naar Discord wordt verplaatst in de kanalen genaamd #guides-forum.

 

Sluit je op Discord aan bij het forum

Voor iedereen die gek is op fora, hebben we goed nieuws! Discord heeft een nieuwe forumfunctie, waarvan we hopen dat jullie die prettig vinden en in de toekomst zullen gebruiken. In #guides-forum – een forumkanaal dat in elk van onze communityregio’s op Discord beschikbaar is, hebben jullie de mogelijkheid om neuwe gidsen en waardevolle tips te delen met de rest van de community. Dus, voeg je bij ons op Discord en laten we doorgaan om van de Rail Nation-community een geweldige plek te maken!

 

Hartelijk dank voor jullie deelname aan de Rail Nation-community!

We willen deze mogelijkheid graag aangrijpen om iedereen te bedanken voor deelname aan de Rail Nation-community. We waarderen jullie voortdurende ondersteuning en begrip in dezen. Als jullie nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen via Discord. Als je je daar nog niet bij hebt aangesloten, kun je gebruikmaken van de volgende link.

 

Jullie Rail Nation-team