Debuut Fast Forward: spannende nieuwe functie!

 

Hallo spelers,

Naast alle spannende dingen die dit jaar al gepland zijn – onze verjaardag, een nieuwe video-engine en onze officiële Discord-server – willen we jullie nog meer geven om naar uit te kijken Het Fast Forward-scenario komt terug met een spannende, nieuwe functie!

 

 

 

Dagelijkse powerbonus

De dagelijkse powerbonus-functie zal voor het eerst zijn intrede maken op het Fast Forward-scenario. Deze functie is momenteel alleen beschikbaar in Fast Forward, dus mis je kans niet om het uit te proberen.

Wat is de dagelijkse powerbonus?

Elke dag om 14:00 kunnen alle spelers een persoonlijke 24-uurs bonus krijgen door voor 49 Goud één van de 14 kaarten te kiezen.  Er zijn 14 potentiële bonussen die je kunt krijgen, variërend van turbo’s tot de verbazingwekkende nieuwe speciale 24-uurs bonustrein: de Magnus! 

Het zijn allemaal behoorlijk krachtige bonussen en een kosteneffectieve manier om je spel te verbeteren, hoewel sommige gunstiger zijn dan andere, afhankelijk van het moment tijdens het spel waarop je ze krijgt.
Vind je de bonus die je gekozen hebt niet leuk? Geen probleem! Voor 5 Goud mag je de eerste keer opnieuw rollen. Maar wees gewaarschuwd, elke keer als je opnieuw rolt, verdubbelen de kosten! Dus kies je timing verstandig en overdrijf het niet!

Hier is de volledige lijst van mogelijke bonussen die je kunt krijgen:

 

 

Het activeren van je powerbonus

Zodra je een bonus krijgt, heb je 72 uur om hem te activeren, anders vervalt hij. Bovendien kun je geen nieuwe bonus kiezen totdat je de bonus die je al hebt gekregen, hebt geactiveerd. Maar als je het goed timet, kun je technisch gezien 2 bonussen actief hebben gedurende dezelfde 24 uur! Als je er geen 2 tegelijk wil hebben, is dat niet nodig. Je kunt de bonussen wanneer je maar wil activeren; de dubbele bonus is gewoon een nuttig mechanisme dat beschikbaar is voor spelers die er gebruik van willen maken.
Als je de powerbonus van de vorige dag activeert net voor het begin van de volgende speeldag (14:00) zal die bonus 24 uur actief zijn EN kun je een nieuwe bonus kiezen voor de nieuwe speeldag en die ook activeren. Dit betekent dat je 2 bonussen tegelijk hebt! Als je ervoor kiest om dit te doen met 2 dezelfde bonussen zal die bonus gewoon worden verlengd tot 48 uur.

Als je de powerbonus wilt uitproberen, ga dan naar onze Fast Forward-speelwerelden, waar de functie voor het eerst geïntroduceerd wordt aan spelers. In de toekomst zal deze functie wellicht ook in andere speelwerelden worden ingevoerd. Mis je kans niet om het als een van de eersten uit te proberen! Speel mee op de Fast Forward-gameservers vanaf 23 februari 2021.

 

Fast Forward Festival: community-evenement

Vanaf 1 maart 2021 zal er een community-evenement plaatsvinden op de Rail Nation-forums en Discord om de terugkeer van Fast Forward te vieren.

Het Fast Forward Festival bevat 6 prijzenkoffers vol met in-game goodies, verstopt in een 12 x 12 raster. Van 1 tot 5 maart heb je één kans om een tegel op het raster te kiezen om te raden waar de koffers zijn verstopt. Als je de juiste tegel kiest, win je een prijs. Sommige koffers kunnen meerdere keren door spelers worden gewonnen. De tegels worden echter gewonnen op basis van wie het eerst komt het eerst maalt, dus zorg ervoor dat je het niet mist en begin nu vast met raden! Als je het Fast Forward-scenario speelt, kun je 3 extra tegels kiezen. Hiervoor moet je een fullscreen screenshot insturen om het te bewijzen.  

De inhoud van de prijzenkoffers en het aantal keren dat ze gewonnen kunnen worden, is als volgt:

1x Tycoon – 200 Goud, 5 loterijloten, 5 treinvouchers
2x Fortuin – 50 Goud, 3 dagen Plus-account
3x treinen – 5 spoorvouchers, 5 treinvouchers
4x Loterij – 5 loterijloten
5x Gebouw – 3 verlaging prijzen van gebouwen
5x Mysterie – willekeurige items (5 loterijloten, 3 dagen Plus-account, 50 Goud)

Als extra prijs wint de speler die de meeste prijstegels juist raadt de titel Community Conducteur Maart. De naam van deze speler wordt gegraveerd op de Community Conductor-trofee. Lees voor meer informatie over de Community Conductor-trofee het forumbericht.

Als je mee wilt doen aan het Fast Forward Festival community evenement, kun je meedoen via het forum of Discord

 

 

Wat is Fast Forward?

Het Fast Forward-scenario is in wezen gelijk aan het klassieke spel, maar dan met een 4x snelheid! Omdat het spel 4x zo snel gaat, duren de spelrondes 24 dagen in plaats van de standaard 90 dagen en is het spel is een stuk actiever omdat je je moet aanpassen aan de constant veranderende omgeving en het snelle verloop van het spel.

Gebruik makend van dezelfde gameplaymechanismen, tools en functies die je al kent uit Classic, heb jij wat nodig is om snellere beslissingen te nemen met snellere treinen met een grotere vraag?

Wanneer beginnen de servers en op welke servers kun je spelen?

De Fast Forward-scenarioservers beginnen vanaf 23 februari 2021 op de hieronder vermelde servers:

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Debuut Fast Forward: spannende nieuwe functie!

 1. Поддерживаю вышеизложенное
  Серьёзно ребят,без дона-та-то ни как чтоль???
  Задолбало если честно кругом этот данат,простым весёлым нищим нормально не поиграть во многих играх-так и здесь ёлки зелёные…

 2. 6 Epochen mal 4 Tage ?
  Kannste errechnen, 6 x 4 oder 4 x 6
  Du solltest das hinbekommen. Dann an den Fingern abzählen oder durch 7 teilen. Irgendwie bekommst du das auch raus. Einfach mal versuchen ^^

 3. niemand zwingt dich dazu. Kein MUSS.
  Ich kaufe niemals und schaffe trotzdem das Finale unter den Top 100.

 4. Viele Runden gespielt mit Spaß usw.. Aber jetzt ist Schluß mit Lustig, steige komplett aus dem Spiel aus und das für immer. Wenn Rail Nation das nicht ändert kann ich nur Empfehlen aufzuhören.

 5. Alles nur wieder gegen Gold, das man natürlich kaufen muss. Tolles kostenloses Spiel.

 6. Мда, надеюсь это не будет введено в остальные сервера и останется в рамках этого сервера, иначе донатеры совсем сожрут всех с этими бонусами за 49 золота.

 7. Prima jetzt kann ich noch mehr Geld bzw Gold ausgeben, mit anderen Worten ich werde noch mehr abgezockt. Von kostenlosem Spiel kann hier kaum noch die Rede sein. Das sind die miesen Tricks von Travian

 8. Wenn ihr das einführt, brauchen die Leute mit wenig Geld hier wohl nicht mehr antreten – dann macht das man unter euch mit den zahlungskräftigen Spielern aus die jeden Tag soviel Gold ausgeben können und werden. Sorry – aber da ist jetzt eine Grenze überschritten

 9. Warum nennt ihr FF ein “Debüt”?
  Ein Debüt ist ein erstmaliger Auftritt, Fast Forward III ist ein Sequel.

 10. Kann bitte mal jemand ausrechnen, wann die Endspiele auf den beiden deutschen Servern jeweils beginnen? Ich tu mich da immer irgendwie schwer 😀

Geef een antwoord