Classic Mini: Small Map, Great Fun

Beste spelers,

 

Met veel trots kondigen we de lancering aan van een gloednieuw evenement, waarvan we geloven dat het jullie treinen op hol zal doen slaan en de stoom uit jullie oren zal laten komen.

Bereid je voor op Classic Mini! Hoewel het is gebaseerd op een stel “Klassieke” functies waar jullie bekend mee zijn, zullen veel aspecten ook anders zijn, waaronder:

  • Een kleinere kaart met slechts 20 steden i.p.v. 50.
  • Industrieën bevinden zich niet op hun gebruikelijke plekken.
  • Elke tweede stad zal het eindspel halen
  • En niet te vergeten, servers draaien op een snelheid van 2x: één week per tijdvak + eindspel (ongeveer zes weken)

 

Het evenement zal tussen 24 mei en 4 juni en in de volgende domeinen beginnen, volgens het onderstaande schema.

 

Het evenement zal uit één ronde bestaan en we zoeken al naar mogelijkheden om nog meer regio’s toe te voegen in de toekomst.

Wat betreft de speelervaring, geloven we dat deze “dichtere” kaart met minder steden een nieuwe en spannende ervaring op zal leveren – vooral gezien de hogere snelheid van de ronde.

Sommigen van jullie vinden het wellicht te ontspannend om minder steden met elkaar te kunnen verbinden, maar het wedijveren om hetzelfde aantal voorraden in geherpositioneerde industrieën zou voor werkelijke  competitie moeten zorgen.

Dus bereid je voor om door een schitterend en divers landschap te zoeven en samen met de medespelers in actievolle steden terecht te komen.

Verder… Stel je het eindspel voor in deze opzet, waarin elke tweede stad mee zal doen… Ben je al lekker gemaakt? Wij zeker wel.

 

Maar dat is nog niet alles! We zullen speciale prestaties voorstellen die je kunt laten zien en waarmee je jouw avonturen en spelevenementen voor meer uitdagingen en beloningen zult blijven herinneren. Ons team zal ook communityspelletjes organiseren en voorstellen om jouw ervaring compleet – en onvergetelijk – te maken

 

Dus hou ons in de gaten voor Classic Mini! Beschikbaar op de domeinen .COM, CZ, DE, ES, FR, GR, IT, NL, Nordics, PL, PT, RO, RU, TR, UA en US.