Classic Mini’s Maxi Prestige Race

 

Alle hens aan dek! We hebben besloten om jouw Classic Mini ervaring nog leuker en uitdagender te maken! En om dat te doen, stellen wij voor dat jullie deelnemen aan een extra speeluitdaging vanaf de start van jullie server: 25.05.2022, 12:00 UTC / 14:00 UTC+2.

 

Hier zijn de regels:

Twee weken na de lancering van je Classic Mini server (beschikbaar in elk land/domein), zullen we het Prestige niveau van elke speler controleren. De speler met de meeste prestigepunten zal beloond worden met 1.200 goudstukken! De prestatie gold community hero  zal ook aan zijn carrièreprestaties worden toegevoegd. Moge de beste en snelste conducteurs en spoorstrategen winnen!

 

Ontkenning:

De wedstrijd loopt van 25 mei tot 8 juni.

 

Deelname is gratis.

 

Winnaars ontvangen maximaal één goud-beloning en één prestige – Je kunt zoveel Classic Mini servers spelen als je wilt, maar om het eerlijk te houden en zoveel mogelijk spelers een kans te geven om te winnen, kan een winnaar maar één keer winnen. Voorbeeld: Twee weken na de lancering krijg je de meeste Prestige op de eerste Classic Mini server in Duitsland. Je wordt beloond en als winnaar bekend gemaakt. Als je nu ook de meeste Prestige behaalt in Classic Mini Frankrijk of Nederland, krijgt de volgende speler met de meeste Prestige die niet op een andere server heeft gewonnen de prijs.

 

De prijzen (goud en prestaties) zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar. Ze zullen alleen worden toegekend in de prijsvaluta (goud) van het spel van 1.200 (duizend tweehonderd) en in de vorm van een carrière prestatie beschikbaar op je carrière pagina.

 

Door deel te nemen aan de Classic Mini-Servers gaan spelers akkoord met het winnen van een extra prijs als zij voldoen aan de voorwaarden van de uitdaging, aangezien deelname aan deze extra uitdaging automatisch is.

 

Spelers gaan er ook mee akkoord dat hun in-game nickname vermeld wordt op een of meer van onze platforms (blog, Discord…) als de winnaar van de Classic Mini extra uitdaging.

 

Voor de regels voor goudoverdracht, ga naar (Engels): How to transfer Gold in Rail Nation