Naar Europa!

Beleef nu een nieuwe Rail Nation met ‘Steam over Europe’!

Voor de allereerste keer brengt Rail Nation – Steam over Europe jou de fascinatie van spoorwegen op een authentieke Europese kaart. Strategie liefhebbers van over de hele wereld gaan op volle kracht vooruit in 50 echte steden en doen mee aan de spannende regionale wedstrijd.

Zoals altijd in Rail Nation kun je je verheugen op realistische en gedetailleerde stoom-, diesel- en elektrische-tijdperk treinen en motoren die ook 48 verschillende goederen en passagiers vervoeren. Alle functies van de vorige scenario’s (klassiek en de USA) zijn overgenomen en aangevuld met gloednieuwe functies.

Rail Nation – Steam over Europe focust nog meer dan voorheen op de interactie van de spelerscommunity. Om de steden te kunnen laten groeien moeten bekende grenspalen uitgebouwd worden. Lucratieve speciale routes kunnen alleen gebruikt worden als seplers een bepaald bedrag erin hebben geïnvesteerd om ze uit te breiden.
Spelers kunnen gekozen worden tot burgemeester en president om zo individuele inspanningen te coördineren en te optimaliseren.
Een ander nieuwtje: schepen vervoeren goederen naar alle tien regio’s in Europa en zorgen ervoor dat spaarzame goederen aan havens worden geleverd voor trans-regionale spelersinteractie .

De nieuwe gebruikersinterface (bekend van de mobiele versie) zal nu ook voor het eerst in de browserversie worden gebruikt.