Het nieuwe forum is live!

Beste spelers,

Met trots kunnen wij mededelen dat ons nieuwe forum zijn virtuele deuren geopend heeft. Het forum is nu verbonden met het spoorwegnetwerk van onze community’s en zal dienst doen als hub voor communicatie in alle talen. Je kunt het forum nu bereiken via de Rail Nation Lobby en deze ontwikkeling willen wij met jou vieren!

Een van onze doelen was het vereenvoudigen en verbeteren van de communicatie voor alle community’s met een nieuw, geïntegreerd forum. Rail Nation heeft fans over de hele wereld en die zijn nu allemaal deel van één gezamenlijk forum. Dit blijkt uit ons ansichtkaarten evenement, dat in oktober eindigt.

Wij willen jullie bedanken voor al jullie kaarten; wij presenteren jullie het resultaat in deze video.

Bovendien is er ook een competitie om de lancering van het nieuwe forum te vieren en waarmee veel geweldige prijzen te winnen zijn! Wij willen graag weten hoeveel kilometer jij denkt dat alle 149 kaarten samen afgelegd hebben, voordat zij door een postduif bij ons in Keulen werden afgeleverd. Het antwoord dat er het dichtstbij zit, wint. Als meerdere spelers het juiste antwoord geven, zal er geloot worden.

En dit zijn de prijzen:

1ste plaats: Geforce GTX 1050

2e plaats: FORCE K85

3e plaats: XM300


Doe mee, volg gewoon deze link naar ons forum en post jouw antwoord. Dit evenement eindigt op vrijdag (13 oktober).

Info: De interactieve kaart zal gedurende het evenement gedeactiveerd worden.

Wij wensen jullie veel plezier bij het raden van het antwoord!
Het Rail Nation Team