Rail Nation: Clash!

Bereid je voor op spanning, 3 voor iedereen toegankelijke wedstrijden … en explosies!

Heb je jouw rivalen altijd al willen laten zien dat jij de beste machinist bent? Dan hebben we iets voor jou! Graag introduceren wij: Rail Nation: Clash! – Rail Nation zoals je nog nooit eerder ervaren hebt. Met ons nieuwe minispel kun je met spelers van over de hele wereld spelen en maak je kans op fantastische prijzen! Eén spelronde duurt slechts een paar minuten – perfect als je even moet wachten omdat je jouw remise aan het uitbreiden bent.

Daag twee tegenstanders uit op een driehoekige kaart. Ieder voor zichzelf. De stad van de speler is het vertrekpunt van hun trein. Stuur ze van industrie naar industrie en verzamel goederen zodra ze verschijnen. Maar pas op: je moet snel zijn! Jouw tegenstanders willen dezelfde goederen als jij, dus stook de ketel op en toon geen genade! Degene die als eerste 10 goederen verzameld heeft, wint de ronde.

Maar dat is nog niet alles! We zeiden toch dat het spannend zou zijn … Elke trein laat een oplichtend pad achter.  Als je de route van jouw tegenstander doorkruist, zal hun trein veranderen in een berg bouten en klinknagels. Na een tijdje kunnen zij opnieuw een trein laten vertrekken vanuit hun eigen stad. Hetzelfde lot staat jou te wachten als iemand jouw route doorkruist. En ja voordat je vraagt: ja treinen kunnen botsen. Hoe cool!

En ja je kunt meer verzamelen dan  Rail Nation: Clash! Het loopt van 19 juni tot 19 juli 2017. Gedurende deze periode kun je met slechts één account deelnemen en afhankelijk van jou rang krijg je een prestatie in jouw carrière. Je kunt per dag vijf rondes spelen die meetellen voor de ranglijst. Echter in trainingsmodus kun je zo vaak spelen als je wilt. Aan het einde van de algemene speeltijd krijgen de beste spelers van de wereld carrièrepunten waarmee ze hun carrièretrein kunnen verbeteren. Bovendien krijgen de gelukkige winnaars Goud en een gloednieuwe Dell laptop!

Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent over dit Rail Nation zomerspel als wij!