Laat het geweldige avontuur beginnen

Beste spoorwegfans,

Vandaag presenteren wij jou de carrièretrein in al zijn glorie aangezien je hem nu zelf op het spoor kunt zetten. Deze trein zal vanaf nu jouw loyale metgezel zijn. Zodra hij vrijgespeeld is, is hij op alle daarvoor geschikte servers en in alle rondes beschikbaar.

Wij willen het begin van deze geweldige reis met jullie allemaal vieren! Stook de ketel op en stuur jouw carrièretrein naar alle hoeken van de kaart van onze scenario’s.

Hier vind je alle informatie in één oogopslag:

Wat is de carrièretrein?

De carrièretrein is jouw persoonlijke trein die altijd voor jou beschikbaar is. Je kunt op alle servers tegelijk met deze trein spelen en hij zal vanaf nu altijd beschikbaar zijn. Je kunt jouw trein verbeteren in het carrièregedeelte. Deze verbeteringen zijn ook permanent.

Hoe krijg je de carrièretrein?

De trein wordt automatisch voor jou vrijgespeeld op carrièrelevel 2. In de carrière vind je een speciale sub-pagina.

Hoe kun je de trein verbeteren?

Jouw carrièrepunten worden omgewisseld in technologiepunten van dezelfde waarde die je dan kunt investeren in jouw carrièretrein. Er zijn verbeteringen beschikbaar voor snelheid, acceleratie, trekkracht en betrouwbaarheid. Je kunt ook de optie vrijspelen om goederen uit een later tijdperk te kunnen vervoeren.

Kan de carrièretrein overal gebruikt worden?

Vanaf zijn release kan de carrièretrein meteen gebruikt worden in zowel het Europa als Klassieke scenario. Aangezien het USA scenario momenteel nog niet compatibel is met deze aanpassing, zullen wij blijven werken aan de ontwikkeling ervan en de carrièretrein daar later ook introduceren. DE-101 Golden Gate en US-102 Grand Central zijn de uitzonderingen hierop aangezien deze servers de technologieën van de Europa servers hebben gekregen. De carrièretrein zal direct vanaf het begin beschikbaar zijn op deze servers.

Wij wensen je veel plezier met deze nieuwe prestatie!
Het Rail Nation Team