Wekelijkse Discord Weggeefactie!

Duik in onze Wekelijkse Discord Weggeefactie!

 

Elke speler droomt van die zeldzame kans op het vinden van goud, en wij maken dat ongelooflijk makkelijk voor jou! Hoe, vraag je je af? Het is zo eenvoudig als een klik en een antwoord! De weggeefactie zal eens per week plaatsvinden, maar nooit op dezelfde dag of tijd. Bekijk Discord regelmatig om geen toekomstige weggeefacties te missen.

 

Hoe kun je deelnemen

  1. Abonneer je op het Discordkanaal #giveaways:

Allereerst: spoed je naar ons kanaal #giveaways op Discord. Klik hier Dit is waar de magie plaatsvindt! Door deel uit te maken van deze community, ben je één stap dichter bij grote winst.

 

  1. Klik op de magische emoji:

Nu begint de echte betovering. Nadat we de weggeefactie aankondigen, hoef je alleen maar op de 🎉 :tada: emoji reactie onder de aankondiging te klikken. Het is als met een toverstaf zwaaien, maar dan eenvoudiger! Met slechts een klikje, doe je mee aan de race voor de wekelijkse prijs, en wie weet, is dit jouw geluksweek.

 

  1. Bonuskans: spreek je uit!

Maar hier stopt het nog niet. We zijn er helemaal voor om een vleugje opwinding aan de mix toe te voegen. In onze aparte thread, kun je een interessante vraag voor jou vinden. Beantwoord deze en je ontgrendelt een extra kans op het winnen van een extra beloning. Dubbel plezier, dubbele kansen!

 

Community spirit

Onze wekelijkse weggeefacties op Discord zijn meer dan slechts een kans op een gelukstreffer. Ze zijn een kans op het iedere week leren van een interessant feitje, verbinding zoeken met medecommunityleden, delen van jouw passie en  samen vieren van jouw overwinningen. Elke keer dat er op de emoji geklikt wordt of er een diepzinnig antwoord wordt geplaatst op de wekelijkse vraag, doe je mee aan een community van gelijkgestemde spelers, die de magie van Rail Nation begrijpen.

 

We kijken ernaar uit om je op Discord tegen te komen!

 

Jouw Rail Nation-team