Update 4.2.0

Hallo spoorwegfanaten,

We hebben de afgelopen weken al een hoop informatie over Update 4.2.0 gegeven. De eerste servers hebben de update al ontvangen. Tegen het einde van de volgende week zullen alle servers op versie 4.2.0 draaien.

Hier volgt een overzicht van de meest belangrijke informatie. De update bevat een paar grote veranderingen die we samen met spelers hebben ontwikkeld. Daarnaast zijn er een hoop bugs verholpen en cruciale prestatieverbeteringen doorgevoerd.

Maar niet alle nieuwe content zal meteen op alle speelwerelden beschikbaar zijn. Europa-servers, DE-101 en US-102 beschikken na de update meteen over alle nieuwe content. USA scenario -servers moeten eerst herstarten voordat de nieuwe content wordt ontgrendeld. Klassieke servers ontvangen aanvankelijk alleen de spelfuncties voor het nieuwe Plus Account – drie daarvan tegelijkertijd met de update. Het gedetailleerde prestige-overzicht wordt beschikbaar nadat de speelwerelden zijn herstart.

Het volgende overzicht bevat meer informatie over de meest belangrijke inhoud van de update.

Verbeterde prestatie en bugfixes

Laadtijden zullen flink verbeteren met Update 4.2.0. We hebben naar bepaalde acties gekeken bij het selecteren van meerdere treinen en het openen van bepaalde schermen en functies is versoepeld.

Er zijn ook veel bugs verholpen in deze update. We hebben hard gewerkt om de speelervaring te verbeteren. De volledige lijst is te vinden in het changelog-gedeelte van het forum.

Gebruikersinterface

We hebben de gebruikersinterface samen met onze spelers verbeterd. Hij lijkt nu weer meer op de klassieke versie van de interface. We hebben ons vooral op vier verschillende criteria geconcentreerd: overzicht, leesbaarheid, consistentie en gebruikersgemak. We hebben grote stappen gemaakt en blijven doorwerken aan nieuwe verbeteringen.

Plus Account

Plus Accounts hebben er vier nieuwe functies bijgekregen. De veel verzochte functie om dienstregelingen op te kunnen slaan zit eindelijk in de game. Daarnaast beschikken Plus Accounts nu over een gedetailleerd overzicht waar spelers lang om hebben gevraagd. Verder zijn er een onderhoudsfilter en een gegarandeerde bonusvideo voor meer beloningen toegevoegd. Met deze update wordt de prijs van een Plus Account verhoogd naar 150 goud. Tot het einde van oktober is het nieuwe Plus Account echter nog steeds verkrijgbaar voor 100 goud. Dit houdt in dat je de nieuwe functies kan uitproberen zonder aanvullende kosten.

Widgets

Widgets zijn een bijzonder nuttige toevoeging aan Rail Nation. Ze kunnen individueel in de vorm van lijsten op het scherm worden geplaatst, verschoven, vergroot en verkleind en ze maken het mogelijk om veel acties direct uit te voeren. Er zijn momenteel vier widgets beschikbaar: associatie, treinen, steden en competities. Er staan nog meer van deze widgets in de planning voor de toekomst.

Chat

Het chatsysteem is in Update 4.2.0 volledig herzien. Het chatvenster past nu beter in de gebruikersinterface en verbeterd qua layout en leesbaarheid. Na veel verzoeken is het is ook weer mogelijk om tekst te kopiëren met het toetsenbord. De verbinding met de chatserver is ook verbeterd.

Wij wensen je heel veel plezier en een goede reis!
Het Rail Nation Team