Thursday Treats

Thursday Treats Allemaal aan boord van de Enigma Express

 

Stap allemaal aan boord voor Thursday Treats –  waar de sporen leiden naar avontuur, vriendschap en onvergetelijke herinneringen!

 

Wat is Thursday Treats?

Thursday Treats is onze wekelijkse evenement dat volledig draait om het samenbrengen van de community voor wat avonturen in treinthema, plezier en… traktaties! Elke donderdag, op dezelfde tijd, rollen we voor jou de virtuele rode loper uit om je bij ons te voegen op Discord voor een avontuur als geen ander.

Stel je voor: Elke week, vertrekt de Enigma Express op een opwindende reis vol met uitdagingen en mysteries die wachten om opgelost te worden. En raad eens? Jij bent de detective!

 

Jouw Ticket voor Plezier

Doe elke donderdag om 18:00 CEST met ons mee voor een kans op:

🕵️‍♀️ Deelname aan spannende mysterieuze uitdagingen

🎁 Het winnen van prestige en prijzen

📣 Socializen met andere spelers op Discord

✨ Een wekelijks avontuur

 

Wat maakt Thursday Treats zo speciaal?

Het evenement Thursday Treats gaat niet alleen over de uitdagingen en mysteries, maar over de spelers! Onze Rail Nation-community zit vol met geweldige mensen die jouw passie voor treinen en honger naar avontuur delen. We zijn er allemaal om samen een geweldige tijd te beleven, en we willen graag dat je er deel van uitmaakt.

Heb je een vriend die nog niet bekend is met het spel? Breng diegene gerust mee! Het Thursday Treats evenement is de perfecte gelegenheid om hen te introduceren in de fantastische wereld van treingerelateerde gaming en plezier. Ze zullen je er dankbaar voor zijn!

We hebben een volgepakt schema met evenementen die complimenten, bedankjes, creatieve uitingen, en nog zoveel meer bevatten. Het is net een wekelijks carnaval vol treintraktaties! Dus, wat zeg je ervan?

 

Ben je klaar voor de eerste stap op weg naar een spannend avontuur?

Doe elke donderdag met ons mee op dezelfde tijd – 18:00 CEST voor mysterieuze taken en bakken met plezier!

We kunnen niet wachten om jullie daar te zien, mede-avonturiers. Samen, maken we de donderdag tot de beste dag van de week! 🚄🎩🌟