The Official Rail Nation Discord is Coming!

Beste spelers,

We lanceren binnenkort de officiële Rail Nation Discord! Deze is vanaf 15 februari publiekelijk beschikbaar en de uitnodigingslink zal op de forums, Facebook, blog en via een in-game bericht worden geplaatst. Er zijn dus genoeg manieren om met ons mee te doen en gesprekken te beginnen!

Waar zal de Discord-server voor gebruikt worden?

We willen nauwer contact houden met jullie, de spelers. Wij willen jullie mening, suggesties en ideeën horen. Wij willen ook beter met jullie communiceren, updates geven en meer vertellen over onze plannen en onze werkzaamheden in Rail Nation.
Maar dat is nog niet alles! We hebben zoveel gepland voor 2021, dat we niet kunnen wachten om het met jullie te delen. Weggeefacties, nieuwe mediacontent, community-evenementen en prijzen! Dit alles zal deel uitmaken van de Discord-server en we willen niet dat je het mist!

Wat kan ik verwachten van de Discord-server?

  • Forums – Ten eerste willen we heel duidelijk stellen: Discord zal de forums niet vervangen . Wij zullen onze activiteiten ook blijven koppelen aan de forums en zolang er behoefte is aan de forums, zijn wij niet van plan deze te verwijderen. Dus als de Discord-server niets voor jou is, hoef je hem niet te gebruiken. Je zult het meeste van wat we aanbieden ook nog steeds op de forums vinden.
    Er kunnen echter functies of inhoud exclusief zijn voor de Discord-server, zoals sommige weggeefacties, voice-kanalen en community-activiteiten.
  • Talen – Zoals met de meeste nieuwe Discord-servers, zal onze focus liggen op het communiceren in het Engels. Onze aankondigingen, updates en evenementen zullen in het Engels zijn, net als alle mededelingen die wij aan de community doen. Wij zijn ons er echter van bewust dat sommige van onze meest toegewijde spelers geen Engels als eerste taal spreken en dat dit voor hen moeilijk kan zijn. We willen deze spelers laten weten dat we aan jullie denken en we hebben al plannen om de Discord-server aan te passen aan de behoeften van de community als en wanneer dat nodig is. Dus als er in een bepaalde regio genoeg vraag is naar extra ondersteuning, kunnen we de Discord-server aanpassen om die spelers tegemoet te komen. Dit zou kunnen betekenen dat er op termijn regionale kanalen zullen zijn, gewijd aan spelers die een specifieke taal spreken.
    Het communitymanagementteam houdt deze situatie in het oog en voert indien nodig wijzigingen door.
  • Support – De Discord-server wordt gehost door community managers en andere leden van het Rail Nation-klantenteam.  Maar als je antwoord nodig hebt op je vragen, zijn er een aantal functies beschikbaar op de Discord-server. Er is een FAQ-gedeelte, changelogs en een hulpkanaal; allemaal bedoeld om je toegang te geven tot informatie om je problemen op te lossen. Toch is het heel belangrijk dat we ervoor zorgen dat alle niet-oplosbare problemen gemeld blijven worden via het ticketsysteem. De community managers en het supportteam zullen regelmatig aanwezig zijn om ondersteuning te bieden en je naar de relevante informatie te leiden, maar als zij niet beschikbaar zijn of als je probleem niet kan worden opgelost, kun je een ticket indienen.
  • Communitypromotie – We zullen een aantal kanalen wijden aan het promoten van de inspanningen van de ongelooflijk kundige, creatieve en expressieve leden van de community. Hier kun je alles laten zien waarvan je denkt dat de community het leuk zal vinden, zoals streams, ideeën, tutorials en video’s. Wij zullen in de gaten houden wat jullie aanbieden, en als wij iets zien dat een grote hulp is voor de spelers, zullen wij het onder de aandacht brengen. Wij willen jullie ook een beter platform bieden om suggesties voor Rail Nation op kenbaar te maken. Er zal een kanaal worden gewijd aan jullie suggesties, en van daaruit kunnen we jullie ideeën eventueel naar het Rail Nation-team overbrengen. Niet alle suggesties zullen een antwoord krijgen of worden doorgestuurd naar het Rail Nation-team. Wij zullen dit proces in de loop van de tijd aanpassen om jullie suggesties beter te beheren, afhankelijk van hoeveel en hoe vaak wij ze ontvangen.

De toekomst van communicatie bij Rail Nation

In de toekomst gaan we verbeteren hoe, wanneer en waar wij met jullie communiceren.  Ons doel is regelmatiger te zijn met onze communicatie en jullie de details op een begrijpelijkere manier te verstrekken en via meerdere platforms. Om dit te bereiken, hebben we allerlei grote plannen voor nieuwe media, die we graag met jullie willen delen. Zodra we klaar zijn om meer details over deze plannen bekend te maken, zullen we jullie dat laten weten op het forum en via Discord.
Wij willen ook onze communicatie met nieuwe spelers verbeteren en met degenen die begeleiding nodig hebben bij het spelen van het spel. We hopen dat de voortdurende community-discussie in de Discord-server nieuwe spelers op natuurlijke wijze in contact zal brengen met enkele van onze meest ervaren spelers, die tips kunnen geven, maar we hebben zelf ook plannen om te helpen in dit opzicht. Nogmaals, zodra wij hier meer informatie over hebben, zullen wij jullie zeker op de hoogte houden.
De Discord-server is immers gecreëerd voor jullie, de Rail Nation-community. Het is vooral bedoeld als hulpmiddel zodat iedereen beter in contact kan komen met medespelers die net zoveel van het spel houden.  Het is aan jullie allemaal om de Discord-server vorm te geven zoals jullie dat willen door hem te gebruiken, met elkaar in gesprek te gaan en de community managers te laten weten wat jullie willen toevoegen of veranderen.

De Discord-server zal zeer binnenkort live gaan en we kijken er allemaal naar uit om beter in contact te komen en alle plannen te delen die we hebben voor de toekomst!

We zien jullie daar,

DippyNikki – Community Communication Manager