Rail Nation Masters – Dit zijn de winnaars!

Beste spelers,

Het eindspel op Masters is voorbij en hier is ons definitieve verslag. We weten dat het een erg hobbelige rit was en de server kon de zeer speciale spelbeleving die we Masters wilden laten zijn niet waarmaken. Hierover vind je verderop meer informatie. Maar eerst is het tijd onze winnaars voor te stellen!

Petertown was eerste stad die toetrad tot het eindspel en bleef tot het einde aan toe aan kop. Het leek er zelfs op dat de spelers ’s nachts niet eens rustten. Met name op dag twee zetten ze een ongelooflijk tempo voort. Rocksdale startte het eindspel een half uur later en focuste aanvankelijk enkel op kwarts industrieën. Op dat moment had Petertown al het eerste goed (steenkool) voltooid en was het halverwege klaar met het tweede (geneesmiddelen).

Beide steden konden hun startpositie verdedigen tot het einde. Toch zagen we een felle kop aan kop race om de derde plaats. Soms hadden vijf verschillende steden hetzelfde aantal voltooide goederen. Na ongeveer 24 uur schoot Oakhill uiteindeijk toch naar voren en verdedigde zijn derde plaats tot aan het eind toe. Dit was echt een geweldige prestatie voor een stad die pas als negende aan het eindspel begon.

GistWarGeneral is de winnaar van de individuele ranglijst, gevolg door Nidayus en rompec. Alle drie wisten ze hun posities ook tijdens het eindspel te verdedigen. Verderop in de ranglijst ging het er wel wat anders aan toe. II Alex II, Антон Кидман, Coach CB en Dimka Diamond bereikten net de top 20 tijdens het eindspel en hebben daarmee hun prijs veiliggesteld. Dit betekende helaas voor Canada 19, SwenMV, Mityxa en Sev01 er dichtbij waren maar helaas de top 20 niet bereikt hebben op het einde.

In tegenstelling tot de individuele spelersranglijst onderging de top van de associatie ranglijst behoorlijk wat veranderingen tijdens het eindspel. ELPIDA™ hield de eerste plaats vast. Пожарные Мульты steeg van de derde plaats naar de tweede plaats en Karfagen™ verbeterde ook hun rang met één plaats.  Dit betekende dat THE PLAYERS net naast een plekje in de top drie van de associatieranglijst grepen.

Alle winnaars gefeliciteerd!

Een paar slotopmerkingen…

Helaas is het ons niet gelukt Rail Nation Masters die buitengewone spelervaring te laten zijn die we voor ogen hadden. Gedurende de ronde hadden we te maken met technische problemen die wij, ondanks een reeks maatregelen en meer hardware dan gebruikelijk bij de andere servers, niet konden herstellen op een manier zoals we dat gewild hadden voor Masters.

De grootste problemen werden veroorzaakt door de hoge belasting die de servers moesten dragen. Op Rail Nation Masters registreerden meer dan 17.000 spelers van over de hele wereld en meer dan 10.000 van hen speelden het spel actief. Hoewel we zo nu en dan servers met een vergelijkbaar aantal registraties hebben, is de activiteit in die gevallen aanzienlijk lager. Hoge activiteit is hier de cruciale factor.

Het RTS (realtime systeem) berekent alle acties die door spelers in realtime op de achtergrond worden uitgevoerd. Hoe meer acties op de server worden uitgevoerd, hoe hoger de belasting van het systeem is. Op Masters zagen we regelmatig tussen 900 en 1.100 spelers online. Ter vergelijking: op een zeer actieve normale server is dat aantal bijna 400.

We moeten nu toegeven dat de RTS niet ontworpen is voor een zo groot aantal spelers en de daarbijbehorende activiteit.

Aan de ene kant zijn we natuurlijk heel blij dat we zo velen van jullie hebben kunnen overtuigen om Rail Nation Masters te spelen. Maar aan de andere kant zijn we erg teleurgesteld om te zien dat het enthousiasme ernstig werd aangetast door de toestand van de server zelf.

Daarom hebben we besloten de volgende compensatie te geven:

 • 25 gratis loten voor alle Masters-deelnemers
 • Bovendien zullen alle spelers 25% van al het Goud dat zij hebben gekocht tijdens de speelronde op Masters terug ontvangen.

De gratis loten worden in de vorm van een bonuscode via e-mail toegezonden. De codes kunnen één keer worden ingewisseld. Je kunt het Goud snel overzetten naar een server van jouw keuze via de Goudtransfer-functie.

We zullen deze e-mails op 26.03.2018 versturen. Om ze te ontvangen, is het belangrijk dat je de nieuwsbrief functie in de spel- of carrière-instellingen hebt geactiveerd.

Het was voor zowel jullie als voor ons de eerste Rail Nation Masters ronde en we kunnen hier veel van leren. De komende tijd zullen wij bijeenkomen en de laatste 1,5 maand uitvoerig analyseren om ervoor te zorgen dat we de volgende keer een veel betere spelervaring kunnen bieden. We hopen dat je het spel toch wel leuk vond en het was goed te zien hoeveel spelers ondanks de problemen tot het einde gebleven zijn!

Wij wensen je een goede reis, J
Jouw Rail Nation Team

7 thoughts on “Rail Nation Masters – Dit zijn de winnaars!

 1. Lucrul vostru e bun
  Contiunați sa îmbunătățiți jocul.
  Noi apreciem munca voastră

 2. Franchement, vous, l’Equipe toute entière, vous nous avez Offert là, Une Belle Aventure avec ces Masters ! Et, moi, Kalar Allain, je ne suis pas un “Crac”; j’Adore jouer à ce jeu, simplement , mais avec Grands Plaisirs ! D’ailleurs, je suis suis tous les serveurs ; Très Chaud, est-ce parfois ! Cela me Plait toujours ! Aussi, part delà les heurts et autres soucis qui ont jalonné le bon déroulement du jeu, que vous avez infiniment plus ressenti que moi, simple “petit” joueur, je viens ici vous dire : Grand Merci ! Et, à quand Les Prochains ???
  Bien Amicalement, Allain, de Kalar Allain.

 3. The masters was a fail from the start

  A proper masters would have a level playing field

  But no we continued for this down the gold buy method

  I’m sorry but you could of created a better rule set and reward system based on play not money.

  Very disapointing

 4. danke für die schlußbemerkung es war voll treffend. war trotzdem schön.

 5. Eu nu am avut posibilitatea să joc în Rail Nation Masters, deși aș fi vrut foarte mult. Mai ales că am jucat două runde Masters în PTR. Sper ca data viitoare să reușesc.

  Felicitări tuturor: și jucătorilor, și celor de la Rail Nation. Să ne aducem aminte că: Orice început este (puțin) greu.

  Vă doresc o zi frumoasă, mult succes și distracție plăcută în continuare! 🙂

Geef een antwoord