Rail Nation: Fijne 9e Verjaardag!

Beste spelers,

Nu 2022 onderweg is, vieren we officieel dat Rail Nation 9 jaar bestaat! Fijne verjaardag aan ons!

We willen jullie, de community, bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben gedurende het merendeel van het laatste decennium. Jullie hebben vriendschappen gesloten, herinneringen gemaakt en ons geholpen om de best mogelijk versie van Rail Nation te maken. En daarvoor zijn we jullie eeuwig dankbaar. Jullie feedback, meningen en opbouwende kritiek hebben geholpen onze plannen voor de toekomst van Rail Nation te vormen, en wat een glansrijke toekomst belooft het te zijn!  Dus, namens het gehele Rail Nation-team:

Bedankt.

We kunnen uiteraard geen verjaardag hebben zonder die te vieren, of wel!?

Om de community te bedanken, willen we jullie allemaal officieel uitnodigen voor onze grootste livestream tot nu toe! Op 27 januari van 18:00 tot 19:30 uur (CET), zal jullie Community Communications Manager ‘DippyNikki’ vergezeld worden door verschillende speciale gasten om het feest mee te vieren en te helpen de Rail Nation-community te belonen!

Je kunt de livestream via ons YouTube-kanaal bekijken en op de hoogte blijven van onze evenementen door je aan te sluiten bij onze Discord-server. Tijdens de livestream zullen we ook onze allereerste Community Conductor van het jaar aankondigen, die de trofee voor het jaar 2021 voor altijd mag houden. We zullen ook de trofee voor 2022 onthullen, die ongetwijfeld enkelen van jullie zal inspireren om de ‘carrière’ van Community Conductor na te jagen.

 

Er zal ook een speciaal evenement voor jullie zijn, waarin cadeautjes, bonuscodes en de eerste titel van Community Conductor van 2022 op het spel staan! Er worden speciale bonuscodes toegekend aan de vijf beste deelnemers van het evenement, die de eer krijgen om hun favoriete server te kiezen voor het ontvangen van enkele exclusieve bonuscodes! Denk je dat je de top vijf niet kunt halen? Geen zorgen, de community zal voor elke 100 kijkers die de livestream kijken bonuscodes ontgrendelen voor de gehele community!

Zet de datum in je agenda, beantwoord de uitnodiging en speel voor jouw server tijdens de volgende livestream. Klik hier om je te abonneren en een bericht te ontvangen wanneer we live gaan!

Ik zie jullie daar!

 

Jullie Rail Nation-team