Masters, Goud en Speeltijd

Beste spoorwegfans,

Rail Nation Masters gaat over een paar dagen beginnen en wij kijken erg uit naar dit evenement. Jij hopelijk ook!

Het heeft veel tijd gekost om een voortreffelijke wedstrijd te organiseren. Een onderdeel daarvan was uiteraard het overwegen welke gamecontent moest worden geblokkeerd om de competitie zo eerlijk mogelijk te maken.

Rail Nation Masters

Op de Rail Nation-forums worden momenteel enkele controversiële discussies gehouden. Bijvoorbeeld, moet de Goudwinkel beschikbaar zijn? Is het gebruiken van Goud oneerlijk? En moeten we de speeltijd beperken?

Vanuit technisch oogpunt was het deactiveren van goud mogelijk. Dit vormt echter een essentieel onderdeel van het spel en het deactiveren ervan zou een aanzienlijke impact hebben op de balancering en de spelmechaniek van Rail Nation. Net zoals het beperken van de speeltijd, de spel-ervaring zou beïnvloeden. Kortom, we zouden bijna een heel ander spel creëren met dergelijke veranderingen.

Hoewel de focus van Rail Nation Masters duidelijk op competitie ligt, willen we je toch precies het soort game-ervaring geven dat je leuk vindt aan Rail Nation. En dat is niet voor iedereen hetzelfde! Terwijl één spoorwachter elke dag zijn tijd optimaal benut, misschien zelfs midden in de nacht een wekker instelt, compenseert de volgende spoorwegmagnaat dit voordeel door de juiste tactieken te bedenken of zelfs Goud te gebruiken als onderdeel van hun sterk afgestemde strategie. Uiteindelijk zullen de meest attente machinisten die hun eigen stijl van spelen hebben geperfectioneerd de wedstrijd winnen door hun locomotieven op het juiste moment te laten rollen en ervoor te zorgen dat er gedurende zes weken geen gelegenheid verloren gaat.

We hopen dat we de manier waarop we het evenement hebben geconfigureerd goed hebben uitgelegd. Mocht je toch nog vragen hebben, laat dat dan weten in de comments!

Het Rail Nation Team