Introductie van Premium Enquêtes

Bij Rail Nation streven we altijd naar het incorporeren van ideeën, suggesties of verzoeken van jullie, de spelers. Soms worden deze veranderingen precies op de wijze geïmplementeerd zoals ze voorgesteld zijn. Andere keren komen we met de meest alomvattende en efficiënte methode om de suggestie in het spel te realiseren, als we een idee of situatie om te veranderen aangeboden krijgen. De premium enquêtes zijn één van deze toevoegingen die we op grond van terugkerende vragen samengesteld hebben en samengevat kunnen worden als: hoe kan ik gratis goud krijgen?

Als je denkt dat je deze vraag zelf zou stellen, dan zal de volgende informatie je waarschijnlijk interesseren…

 

Wat zijn premium enquêtes?

In het kort worden enquêtes uitgevoerd door een bedrijf wanneer het informatie wil verkrijgen over een product waar het aan werkt om verbeteringen aan te brengen of wellicht door overheidsorganen die (mogelijke) beslissingen willen evalueren. In ons geval worden de enquêtes met “premium” aangeduid, wat inhoudt dat er een beloning aan verbonden is voor de deelnemer die een stel vragen heeft beantwoord.

Dat is heel kort gezegd waarover het gaat! We maken daartoe overigens gebruik van een geïntegreerde partner die enquêtes voor vele klanten aanlevert (enquêtes die geen betrekking hebben op Rail Nation). In ruil voor de door de spelers gegeven antwoorden tijdens de enquêtes, word je beloond met goud voor jouw deelname.

 

Hoe werkt dit?

Elke dag kun je aan maximaal 5* door externe partners verzorgde enquêtes deelnemen. Voor elke ingevulde enquête ontvang je goud voor jouw spelwereld, afhankelijk van de omvang van de enquête en de waarde van de door jou verstrekte informatie in jouw antwoorden.

In het begin zal jou gevraagd worden om een aantal sociaal-demografische vragen te beantwoorden om een basisprofiel aan te maken, wanneer je deze functie voor de eerste keer gebruikt. Met dit profiel kun je vervolgens kiezen uit aanbevolen enquêtes die bij jouw situatie passen. Bij sommige enquêtes kan het voorkomen dat marktonderzoekers op zoek zijn naar een bepaalde doelgroep. In de enquête kan jou bijvoorbeeld gevraagd worden om jouw leeftijd op te geven, waarna deze mogelijk stopgezet wordt als je niet aan de vooraf gestelde doelgroep voldoet. Maak je geen zorgen als jouw profiel niet bij een enquête past, want dan krijg je andere aangeboden! Aangezien de gegeven antwoorden voor alle enquêtes gevalideerd moeten worden voordat je het goud ontvangt (dit kan een paar minuten duren), is het belangrijk dat je altijd probeert om de vragen zo eerlijk en volledig mogelijk te beantwoorden. Als je tijdens de eerste enquête bijvoorbeeld aangeeft dat je een 25-jarige man bent en tijdens de twee enquête dat je een 43-jarige vrouw bent, zullen de gegevens met elkaar gecontroleerd worden en word je gediskwalificeerd. Dit houdt helaas in dat je jouw beloning niet zult ontvangen.

Na de update kun je de premium enquêtes in de winkel van jouw spelwereld vinden.

Hoewel dit een aantrekkelijk vooruitzicht is om jouw voortgang in het spel een stimulans te geven, zorgen het dagelijkse limiet en hoogte van de beloningen ervoor dat er geen onevenwichtigheden ontstaan.

 

Veiligheid en gegevensbescherming

Jouw persoonlijke gegevens zijn belangrijk en je dient te allen tijde voorzichtig en verantwoord om te gaan met de private/persoonlijke informatie die je met anderen deelt – dit is ook van toepassing op partner die de premium enquêtes aanlevert. Bepaal voor jezelf wat je wenst te delen en wat je niet wilt delen: jij neemt in dat opzicht de beslissingen en niemand anders. De gegevens die je in de premium enquêtes invoert zullen nooit toegankelijk zijn voor de medewerkers van Rail Nation. We krijgen het alleen te horen als je in het algemeen hebt deelgenomen aan enquêtes (om er  zeker van te zijn dat je op gepaste wijze beloond bent), maar de inhoud van jouw antwoorden zal voor ons niet zichtbaar zijn. We nodigen je bij deze graag uit om kennis te maken met het privacybeleid van onze partner via https://www.pollfish.com/terms/respondent

Dus aarzel vooral niet. Het is gratis en kan je helpen om jouw voortgang in het spel een stimulans te geven of je op weg te helpen bij het opklimmen binnen het klassement!

Zoals altijd zal ons team jouw vragen, als je die hebt, maar al te graag rechtstreeks op de Discord-server en middels supporttickets beantwoorden. Supporttickets zijn het beste middel als je in het spel tegen een probleem of foutmelding aanloopt, waar een technicus of customer service representative van het Rail Nation-team voor nodig is.

Ga voor de volledige lijst met veranderingen van de update waar de premium enquêtes toe behoren naar:

 

Jullie Rail Nation-team

*Daar het aantal beschikbare enquêtes afhankelijk is van onze externe partners, kunnen we niet garanderen dat je elke dag aan alle vijf enquêtes kunt deelnemen.