Er komt een grote update aan!

Beste spoorwegfans,

Met ‘Steam over Europe‘ hebben wij vorig jaar niet alleen een nieuwe kaart geïntroduceerd maar ook een compleet nieuwe spelversie van Rail Nation. Als onderdeel van het vernieuwingsproces was het de bedoeling dat alle scenario’s, inclusief de mobiele app, op elkaar afgestemd waren zowel in uiterlijk als technische structuur. Na de release zagen wij echter al gauw dat er meer nodig was en verbeterd kon worden.

Daarom hebben wij jullie feedback gelezen, met spelers gesproken en een verdere herziening in gang gezet.  Het is zover: de eerste grote update voor Rail Nation is klaar! De update is al live op onze testservers.

De update gaat over jullie grootste zorg: de nieuwe gebruikersinterface. Het is volledig herzien. Bovendien bevat deze update meer technische functionaliteiten, zoals widgets en een nieuw Plus Account. De ‘Steam over Europe’ versie vormt de basis voor deze herziening. Daarom zullen de klassieke servers niet direct vanaf het begin profiteren van de volledige update. Deze afbeelding toon welke spelinhoud in welke versie wordt gelanceerd.

Alle USA-scenario servers krijgen de nieuwste versie en krijgen daarom ook het nieuwe RTS (achtergrondberekening) en prestatieverbeteringen. De aanpassing gebeurt altijd als de speelwereld opnieuw herstart. De streefdata staan in de volgende tabel.

Deze update is een grote stap op het gebied van spel kwaliteit en stabiliteit. Ons langetermijndoel is om alle scenario’s zowel technisch als visueel op elkaar af te stemmen, aangezien deze stap de verdere ontwikkeling en onderhoud aanzienlijk zal vereenvoudigen. Het oplossen van bugs en de introductie van nieuwe spelinhoud Echter, de klassieke servers zullen niet overgaan voor 2018.

In de aankomende weken zullen wij de inhoud van de update gedetailleerder bespreken. Wij wensen je heel veel plezier en een goede reis!

Het Rail Nation Team