Doe mee met de stresstest om Rail Nation weer stabiel te krijgen!

 

Beste spelers,

 

Om de nieuwe serverinfrastructuur te testen, nodigen we alle spelers van Rail Nation uit mee te doen op onze speciale stresstest-server, die zal beginnen op 14 februari 2022.

Ons doel is om zo veel activiteit te genereren dat de server crasht of een activiteitsniveau aankan dat ongebruikelijk is voor onze spelwerelden.

Denk je dat je hem kunt breken?

 

Waarom?

 

Nou, we zijn niet helemaal tevreden met de betrouwbaarheid van onze vorige server provider, vanwege aanhoudende technische problemen in een of andere vorm.

Om dit op te lossen, testen we nu ons voorkeursalternatief. En we willen dat jullie hem proberen te breken! De simulatie moet plaatsvinden in een zeer actieve spelwereld. Om die reden hebben we in de huidige omgeving een aparte spelwereld gecreëerd met een testopstelling.

We moeten zowel de normale gameplay tijdens alle zes tijdperken testen, als de prestatiebottleneck: het eindspel. Daarom vragen we jullie om zo veel mogelijk activiteit te genereren en zullen we de deelnemende spelers belonen! Hieronder staat meer over de beloningen en hoe deze te bemachtigen.

 

Wanneer en hoe?

 

De stresstest-server begint op maandag 14 februari 2022 om 14:00 CET. Je kunt deze in de actieve lobby vinden. We zullen deze test in de actieve omgeving uitvoeren, niet de PTR. Op deze manier kunnen alle spelers beloningen direct in hun actieve account ontvangen.

Om de gameplay te testen en deze test snel af te ronden, hebben we er ook voor gekozen om gebruik te maken van het Fast Forward-scenario (4x snelheid).

De server wordt ingesteld op testcondities, wat betekent dat goudaankopen en transfers gedeactiveerd zijn. Iedere deelnemende speler ontvangt 4000 goud op de stresstest-server.

Let op: mobiele gebruikers kunnen niet meedoen aan deze stresstest, aangezien we hen nodig hebben om de mobiele bèta te testen voor de standaard actieve spelwerelden.

 

Wat krijgen we?

 

We zullen data  van de server ontvangen om de belasting in real time te kunnen zien, waarbij het eindspel de belangrijkste periode van een speelronde is. Op dat moment zijn immers de meeste spelers tegelijkertijd online en worden er de meeste acties uitgevoerd.

Voor ons zijn de data van het eindspel het meest relevant in de stresstest. Om deze reden moeten er zo veel mogelijk spelers tegelijkertijd online zijn tijdens het eindspel!

Noteer 10 maart om 14:00 CET in jullie agenda voor de start van het eindspel.

 

Wat krijgen JULLIE?

 

Jullie ontvangen beloningen! En dit is waar de community een grote rol speelt. De totale goudbeloning zal zo hoog zijn als het aantal actieve spelers tijdens het eindspel.

Bijvoorbeeld: Als 2000 spelers tegelijkertijd het eindspel spelen, ontvangt ieder van hen 2000 goud. Daarbovenop ontvangt iedere deelnemer de Community Hero Goud-prestatie.

Om er zeker van te zijn dat we het gewenste aantal spelers behalen en spelers niet louter voor de beloningen gaan, zijn er twee voorwaarden om deze te behalen:

 

  1. Aan het eind van de speelronde moet je ten minste 50.000 prestige hebben.
  2. Je moet actief zijn geweest in het eindspel.

 

Na de ronde wordt het goud aan jullie accounts toegevoegd en kunnen jullie het in elke speelwereld naar keuze verzilveren!

Ook als jullie de server voor het einde van de ronde breken, delen we de beloningen uit.

 

Ik zie jullie daar!

 

Jullie Rail Nation-team