Claim nu jouw ticket voor de nieuwe ronde!

Beste spelers,

In update 4.4.0. focussen wij op de support van het belangrijkste element van Rail Nation. Wij willen het community gevoel en samenhang vanassociaties versterken- ook na afloop van de lopende speelronde.

Tot nu toe vielen associaties uit een na het einde van een speelronde en moesten opnieuw gevormd worden na een serverstart. Dit vereist uitgebreide communicatie en er gaat al snel een paar dagen voorbij voordat de doorgewinterde groep weer bij elkaar is. Met de nieuwe pre-registratie functie willen wij het organiseren van associaties makkelijker maken!

Hoe werk de pre-registratie?

Pre-registratie wordt tijdens het eindspel vrij geschakeld. Vanaf dat moment kunnen jij en jouw associatie vast registreren voor de volgende serverronde. Dus je ziet meteen wie er weer van de partij zullen zijn.

Door pre-registratie verzeker je jezelf niet alleen van een plek in jouw associatie, je kan ook al een thuisstad selecteren. Je hoeft niet in dezelfde thuisstad als jouw mede associatieleden te beginnen. Maar het is logischer dat wel te doen, omdat je dan niet hoeft te werken met ‘afsplitsingen’ (tijdelijke associaties) in de nieuwe ronde. Je voorkomt ook de overbevolking van steden en hoeft niet langer te wachten tot late starters hun sporen hebben aangelegd.

Wat is de maximale grootte die een vooraf geregistreerde associatie kan hebben?

De grootte van een associatie hangt af van het aantal spelers dat zich vooraf registreert. Als bijvoorbeeld 15 spelers vooraf registreren, bespaar je op een deel van de uitbreidingen van het hoofdkwartier en begin je het spel met 15 spelers.

Hoe lang blijft mijn plaats in de associatie gereserveerd voor mij?

Je moet gedurende de eerste drie dagen van de nieuwe speelwereld inloggen om automatisch bij jouw associatie te komen. Na die tijd worden de plekken vergeven.

Zorg dus dat je jouw associatie promoot en ga op zoek naar nieuwe spelers voor de volgende ronde!

Op volle kracht vooruit!